Zoekt u een betaalbare fotograaf in Rotterdam of Dordrecht?

27 februari 2019

Posted in Fotografie en Videografie

Als u een mooie foto wilt laten maken, nodig ik u van harte uit om een keer te komen kijken wat ik allemaal voor u zou kunnen betekenen. Ik doe er namelijk graag alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Ik heb vele jaren ervaring met het maken van de mooiste foto’s en als u mij als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht inschakelt om mooie foto’s voor u te laten maken, dan kunt u er zeker van zijn dat u pareltjes in handen krijgt. Ik vind het heel belangrijk om u foto’s te leveren waar u blij van wordt. Dat betekent dat u bij mij niet de standaardfoto’s te zien krijgt. Ik doe altijd mijn best om ieders karakter op de foto vast te leggen. Ik vind het daarom ook altijd leuk dat mensen heel tevreden zijn over het werk dat ik als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht lever. Op mijn site heb ik een portfolio samengesteld met daarin een kleine selectie van de vele foto’s die ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. U zult zien dat wanneer u mij inschakelt, ik er alles aan zal doen om aan uw wensen gehoor te geven. U bent daarom altijd welkom om even contact met mij op te nemen om te horen wat ik allemaal aan mogelijkheden biedt.

Als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht hoor ik graag wat uw wensen zijn

Als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht ben ik van vele markten thuis. Ik kan u bijvoorbeeld aan mooie foto’s helpen op de dag dat u in het huwelijksbootje stapt. Ik zorg er graag voor dat ik u zo mooi mogelijk op de gevoelige plaat vastleg. Ik heb als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht al heel veel bruiloften mogen vastleggen en ik heb daar nog nooit klachten over ontvangen. Ik hoor graag van u wie ik even extra in de gaten moet houden. Ik vind het namelijk belangrijk om geen van de gasten over het hoofd te zien. Als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht zorg ik er altijd voor dat ik niet alleen mooie close-ups maak tijdens uw bruiloft, maar dat ik er ook voor zorg dat dat de algehele sfeer goed wordt vastgelegd. Als fotograaf in Rotterdam en Dordrecht zorg ik er bijvoorbeeld graag voor dat de eerste dans die u als partners gaat maken, goed wordt gedocumenteerd. Als andere wensen heeft, dan kunt u altijd even contact met mij opnemen. Ik hoor graag van u wat uw wensen zijn.

Ik kan uw foto’s ook op hoogwaardig papier afdrukken

Mocht u graag een mooi album willen laten maken van uw foto’s, dan kan ik zorgen dat u de foto’s op hoogwaardig papier krijgt aangeleverd. Ook kan ik ervoor zorgen dat u een compleet album geleverd krijgt. Het is maar net wat u het liefste wilt. Kortom:
  • ik sta voor u klaar om u te helpen
  • ik maak altijd foto’s die aan uw wensen voldoen
  • ik help u tegen lage prijzen
Ik hoop u snel een keer op mijn website By-Simone te mogen begroeten.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn