Waar kun je gemakkelijk een goedkope container huren?

22 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Waar kun je gemakkelijk een goedkope container huren?Om wat reden je ook een goedkope container wil huren, bij Bedrijfsafval ben je aan het juiste adres. Daar kun je namelijk gemakkelijk en snel een afval- of rolcontainer huren voor jouw afval. Dit kan zeer voordelig want Bedrijfsafval.nl biedt hele scherpe tarieven en weten zeker dat ze goedkoper zijn dan al hun concurrenten, en dit is heel wat om op je website te vermelden! Je kunt bij Bedrijfsafval.nl voor vele soorten containers of manieren om afval te verwerken terecht, waarbij ze meestal onderscheid maken tussen de verschillende soorten afval, zoals:

  • Papier
  • Restafval
  • Glas
  • Plastic
  • Vertrouwelijke documenten
  • Swill

Voor alle bovenstaande afvalstromen kun je bij Bedrijfsafval.nl de juiste, goedkope container huren. Als je niet zo goed weet hoe groot deze moet zijn omdat je het moeilijk vind om in te schatten hoeveel afval het betreft, kun je het beste even contact opnemen met een werknemer van Bedrijfsafval.nl. Zij hebben namelijk veel ervaring met de verwerking van veel soorten afvalstromen en weten je waarschijnlijk precies te vertellen wat je nodig hebt en welke goedkope container je moet huren. 

Eenmalig of op contractbasis een goedkope container huren?

Je kunt natuurlijk eenmalig een goedkope container van Bedrijfsafval gebruiken, maar wist je dat ze ook een handige abonnement bieden? Je kunt een contract bij ze afsluiten voor het permanent gebruiken van een container, inclusief ophalen, legen en weer terugplaatsen. Op die manier heb je dus helemaal geen omkijken meer naar je afval omdat je zeker weet dat je gehuurde container volgens een van tevoren afgesproken schema wordt geleegd. Dit kan bijvoorbeeld elke week, of zelfs meerdere keren per week. In het tweede geval is het overigens slimmer om een wat grotere, maar nog steeds goedkope container te huren, zodat hij wat minder vaak geleegd hoeft te worden en je niet het risico loopt je afval niet kwijt te kunnen doordat hij al vol zit. Maar de medewerkers van Bedrijfsafval.nl hebben veel ervaring met het verhuren van containers en weten je dus precies te vertellen welk formaat en welk type container je het beste kunt huren. Contacteer ze dus gerust eens om wat meer informatie aan te vragen als je niet precies weet wat voor container je nodig hebt bij het uitvoeren van jouw project. 

Wanneer huur je eigenlijk een container?

Het klinkt misschien als een open deur, maar wanneer je met grote afvalstromen te maken hebt kun je in de meeste gevallen het beste een goedkope container huren in plaats van dit afval zelf te verwerken. Als je dit zelf doet kost dit namelijk relatief veel tijd en verpakkingsmateriaal. Je moet namelijk al het afval zelf in losse zakken stoppen en bovendien zelf vervoeren naar de locatie waar je het kwijt kunt, zoals een openbare stortplaats. Vervolgens moet je vaak daar nog een bijdrage betalen omdat afval storten natuurlijk niet gratis is, dus over het algemeen is het niet eens zo heel veel duurder om gewoon een goedkope container te huren. Deze wordt door Bedrijfsafval.nl voor je geleegd en hoef je dus niet zelf te legen. Het enige waar je aan moet denken is dat je het juiste afval in de juiste container gooit. Als je bijvoorbeeld zowel veel papieren afval hebt als restafval zoals puin, dan moet je deze netjes scheiden in de hiervoor bestemde containers, maar dit spreekt voor zich, niet? Grof afval zoals puin zie je voornamelijk bij verbouwingen van huizen, of wanneer huizen gesloopt worden. Dit puin moet je kwijt, maar om dit zelf af te voeren is een enorm dure en tijdrovende klus. Bedrijfsafval.nl neemt dit graag uit handen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn