Op zoek naar een nieuwe scheerkwast?

2 maart 2019

Posted in Mens en Gezondheid

Ik heb sinds een paar jaar een baardje, want de trends veranderen nogal en ik besloot eens met een trend mee te gaan. Het bleek dat mijn baardje me goed staat, zelfs beter dan een gladgeschoren gezicht. Ik ben er dus erg blij mee, maar natuurlijk moet ik mijn baardje ook bijwerken, hier en daar wat bijscheren en soms ben ik ook wel blij als mijn baard er even af kan! Daarvoor gebruikte ik tot voorkort altijd een normaal scheermes, wat opzich prima werkt. Maar ik werd recent door een vriend gewezen op de voordelen van het gebruiken van een scheerkwast. Ik twijfelde eerst of zo’n scheerkwast wel goed werkt: het had bij mij toch een beetje een ouderwets imago. Ik ging eens mee met deze vriend naar een barbershop, ook zo’n trend van de afgelopen tijd. Ik was er nog nooit geweest, maar het was een ontzettend leuke ervaring moet ik zeggen! Erg leuk om te zien hoe je er als man even in de watten wordt gelegd, en vrouwen zijn soms niet eens welkom. Even een echt mannen moment dus. En je raadt het al, daar gebruikten ze ook een scheerkwast! Die van hen kwam van scheerkwast. mannenzaak.nl. 

Wat zijn nou de voordelen van het gebruik van een scheerkwast

Ik ben echt helemaal om: de scheerkwast is niet meer weg te denken uit mijn routine. Het is erg gemakkelijk maar vooral heel comfortabel. Het scheren met de scheerkwast is echt even een verwen moment voor mezelf. Klinkt misschien een beetje gek, maar zo ervaar ik het werken met een scheerkwast echt! Ik onderhoud mijn scheerkwast dan ook erg goed, alsof mijn leven ervan af hangt. Een aantal tips om je scheerkwast zo mooi mogelijk te houden: 

  • Spoel hem na het gebruik altijd grondig af
  • Maak de kwast droog na het afspoelen
  • Gebruik nooit chemicaliën voor het afspoelen van de kwast
  • Berg hem niet zomaar op maar hang de kwast in een speciale houder

De scheerhouders worden vaak meegeleverd met de kwast. Helemaal bij de Mannenzaak heb je ontzettend veel verschillende scheerkwasten waaruit je kunt kiezen. Veel van deze kwasten kunnen worden geleverd inclusief een houder, waardoor je de kwast goed kunt opbergen en hij daardoor mooi blijft. Ook staat het wel gaaf, vind ik. In mijn badkamer heb ik inmiddels twee verschillende scheerkwasten naast elkaar in het zicht staan! Ik vind het wel gaaf om te zien zo. Mannenzaak.nl heeft heel veel scheerkwasten, maar ook andere zaken die mannen nodig hebben.

Wat kan ik nog meer vinden op mannenzaak.nl? 

De bestelling die je bij mannenzaak.nl doet wordt gratis bezorgd vanaf 45€. De service is erg goed, en bij bestellingen voor 20.00 uur wordt de bestelling de volgende dag nog geleverd! Dat is toch super. Naast scheermessen zijn er nog tal van andere producten te bestellen, die allemaal duidelijk zichtbaar zijn op de website van Mannenzaak.nl. Neem er dus eens een kijkje, ook voor super producten wat betreft aftershave, scheerschuim, gel, en ander verzorgingsproducten voor mannen. Er wordt ook uitleg gegeven over de verschillen in de scheermessen en ook voor leuke en originele cadeaus kunt u bij deze zaak terecht! Echt een aanrader dus! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn