Zoek je een goede meubelstoffeerderij in Rotterdam? Breng je versleten meubilair dan naar Meubelstoffeerderij Struik

21 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zit er een lelijke scheur in de bekleding van je bankstel, of is de stof van je favoriete stoel dusdanig verkleurd dat het eigenlijk geen gezicht meer is? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om een nieuwe te kopen. Met een nieuwe laag stof is dat mooie bankstel of die fijne fauteuil echter binnen de kortste keren weer als nieuw. Meubelstoffeerderij Struik is een meubelstoffeerderij in Rotterdam met decennialange ervaring in de reparatie van allerlei soorten meubels – van antieke woonkamerstoelen tot eigentijdse poefjes.

Laat je oude meubilair opknappen door deze meubelstoffeerderij in Rotterdam

Door je oude bankstel niet bij het grofvuil te zetten, maar naar een meubelstoffeerderij in Rotterdam te brengen, sla je drie vliegen in één klap. Ten eerste hoef je niet op zoek te gaan naar een nieuw meubelstuk dat minstens net zo comfortabel is als je oude stoel of bank. Ten tweede bespaar je een flinke smak geld doordat je geen nieuwe meubels hoeft aan te schaffen. En ten derde is het repareren van je huidige meubels ook nog eens veel beter voor het milieu dan het kopen van nieuwe. Meubelstoffeerderij Struik heeft nagenoeg alle soorten en kleuren stoffen in huis, waardoor je na een reparatie niet meer ziet waar ooit een gat in de bekleding van uw bank heeft gezeten. Mochten bepaalde bijzondere stoffen toch niet aanwezig zijn, dan weten de medewerkers van deze meubelstoffeerderij in Rotterdam altijd wel een adresje waar ze deze stoffen alsnog kunnen bestellen. Het staat je natuurlijk ook vrij om je zetel van een heel nieuw kleurtje te voorzien, en eens een kijkje te nemen tussen de vele kleuren stof van meubelstoffeerder Struik. Deze meubelstoffeerderij in Rotterdam kan er met behulp van de volgende technieken voor zorgen dat je meubels een tweede leven krijgen:

  • Het stofferen van stoelen, banken en ander meubilair
  • Het bewerken en herstellen van leer
  • Het opvullen van kussens met schuim of dons

Ook je antieke meubilair kun je met een gerust hart aan meubelstoffeerderij Struik toevertrouwen. De klassiek geschoolde specialisten van deze meubelstoffeerderij in Rotterdam werken bij het repareren van je klassieke meubelstukken uitsluitend met traditionele materialen zoals krijn, katoen en paardenhaar. Zo hoef je niet bang te zijn dat je grootmoeders antieke stoel aan karakter verliest na een opknapbeurt.

Van caravans tot cafés – je grotere klussen uitbesteden aan meubelstoffeerderij Struik

Ook voor grotere klussen staat het team van meubelstoffeerderij Struik altijd klaar. Zo kun je hun hulp inschakelen als je de banken van je caravan of boot van een nieuw laagje stof wil laten voorzien. Daarnaast ben je van harte welkom bij deze meubelstoffeerderij in Rotterdam wanneer je bijvoorbeeld een restaurant hebt, en een groen stofje op je stoelen beter bij het interieur past dan het huidige rood. Of wanneer de versleten barkrukken van je kroeg aan nieuw leer toe zijn. De stoffeerders van meubelstoffeerderij Struik doen hun werk vakkundig en snel, waardoor je je zaak niet te lang hoeft te sluiten. Bovendien kunnen de stoffeerders van meubelstoffeerderij Struik geheel gratis een bezoekje komen brengen aan je huis of horecagelegenheid, om samen met jou te kijken wat er mogelijk is. Ook kun je zonder verdere verplichtingen een offerte laten opmaken, zodat je een beeld krijgt van de kosten die het herstellen van je meubels met zich meebrengt. Zit je met een gat in de bekleding van je stoel, en vind je het zonde om hem weg te gooien? Of ben je gewoon toe aan een nieuw kleurtje? Ga dan naar https://stoffeerderij-struik.nl/meubelstoffeerderij-rotterdam/, en neem geheel vrijblijvend contact op met deze meubelstoffeerderij in Rotterdam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn