Wij kochten hier ons nieuwe vergadermeubilair

15 januari 2019

Posted in Creatief en Decoratief

Toen wij een half jaar geleden kregen te horen dat ons nieuwe vergaderpand klaar was, was het tijd voor ons om op zoek te gaan naar goed vergadermeubilair. Wij wilden namelijk het vergadermeubilair van onze oude locatie niet meenemen omdat wij hier nooit veel plezier aan hadden beleefd. Bovendien hadden wij budget gekregen van het hoofdkantoor en dus konden wij gemakkelijk nieuw vergadermeubilair veroorloven. Wij hadden een eis; het moest er stijlvol uitzien. Wij komen soms namelijk op locaties om te vergaderen en daar wordt je al depressief als je alleen nog maar de ruimte inloopt. Laat staan dat je in een ruimte met ouderwets vergadermeubilair tot een goede vergadering kunt komen. Wij zijn daarom uitgebreid op zoek gegaan naar een adres waar wij goed geholpen zouden kunnen worden. Wij hebben overal gezocht en wij kwamen uiteindelijk geen stap verder. Wanneer je namelijk bij ons in de omgeving gaat zoeken naar goed meubilair, kom je steeds weer bij dezelfde mensen terecht. Vandaar dat wij zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om online het juiste vergadermeubilair te kopen. Wij hebben even gegoogeld en toen kwamen wij terecht bij de mensen van Shiraz.nl. Deze mensen hebben alles in huis wat je je maar kunt wensen wanneer het gaat over vergadermeubilair en wij hebben dan ook met veel interesse hun aanbod bekeken. Mocht u ook op zoek zijn naar goede meubels, dan raad ik u aan om een keer naar Shiraz.nl te komen kijken. Hier kunt u zien welke mogelijkheden er allemaal zijn wanneer u mooie meubelen wilt kopen. Wij hebben hier met veel plezier door het aanbod gesnuffeld en wij hebben prachtige meubels weten te kopen. Als u ook nieuwsgierig bent geworden, kunt u altijd een keer naar de site van deze mensen komen surfen.

Wij kochten hier vergadermeubilair voor een heel goede prijs

Toen wij eenmaal een aantal mooie tafels en stoelen hadden geselecteerd op de site van Shiraz.nl, zagen wij dat deze mensen ook een showroom hadden. Omdat wij graag een keer een blik wilden werpen op de stoelen die wij op de website hadden zien staan, hebben wij besloten om een keer naar deze showroom te gaan. Samen met een aantal collega’s zijn wij gaan kijken of de stoelen en tafels in het echt net zo mooi waren. Als je deze namelijk even kunt proberen, dan schiet je daar veel meer mee op. Je wilt natuurlijk ook graag weten of de stoel die je op het oog had, ook lekker zit. Vandaar dat het goed was dat alles in de showroom stond uitgestald zodat wij het vergadermeubilair even goed konden proberen. Dat is ons dan ook heel goed bevallen. Wij merkten op dat een stoel niet heel geschikt was voor lange mensen. Dat was goed om te merken want bij ons bedrijf werken bijna alleen maar lange mensen. Wij hebben deze stoel dus van ons lijstje geschrapt en wij hebben de keus gemaakt om een andere stoel aan te schaffen. Vervolgens hebben wij daar een bijpassende tafel bij gezocht en toen hadden wij een prachtige vergaderset.

Wij vergaderen weer met plezier

Sinds wij dit nieuwe meubilair gebruiken, vergaderen wij niet alleen met meer plezier, maar ook nog eens veel sneller. Dat zorgt dat de sfeer in ons bedrijf veel beter is geworden omdat we meer kunnen doen en minder kunnen praten. Kortom:

  • wij hebben hier heel goed meubilair weten te kopen
  • wij hebben dit voor een goede prijs kunnen kopen
  • wij werden heel goed geholpen in de showroom

Meer weten? Kijk even op Shiraz.nl. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn