Wilt u uw legitieme portie krijgen?

9 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als iemand van uw naaste familieleden overlijdt, is de kans graag dat u een erfenis tegemoet kunt zien. Het komt echter heel vaak voor dat families ruzie hebben gekregen en dat degene die is overleden ervoor gezorgd heeft dat er mensen onterfd zijn. Dat kan veel problemen op leveren en wij willen u daarom graag vertellen dat wij u veel te bieden hebben. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat u uw legitieme portie kunt krijgen. Veel mensen zijn niet goed op de hoogte van de legitieme portie en dat is jammer want u kunt daardoor heel veel geld mislopen. Mocht u daarom momenteel te maken hebben met een kwestie waarin iemand is overleden, maar u geen geld krijgt omdat u onterft bent, dan kunt u bij ons terecht om te kijken wat wij voor u kunnen doen wanneer het gaat over het verkrijgen van uw legitieme portie. Bij Brenner Advocaten staan wij namelijk altijd voor u klaar om u te helpen en wij willen u daarom ook graag vragen om een keer naar onze site te komen kijken. Hier kunt u op uw gemak bekijken welke diensten wij u allemaal te bieden hebben. Wij kunnen u goed helpen om uw legitieme portie te krijgen. Wij hebben namelijk een team van specialisten in dienst dat ervoor kan zorgen dat u krijgt waar u wettelijk recht op heeft. Het is namelijk zo dat wanneer iemand u wil onterven, dit wettelijk praktisch onmogelijk is. Als kind heeft u altijd recht op een erfenis. Mocht u echter onterfd zijn, dan kunt u bij ons uw legitieme portie aanvechten. Dit houdt in dat u toch aanspraak kunt maken op een deel van de erfenis. Wij kunnen u niet helpen om een evenredig deel te krijgen, maar dankzij de legitieme portie kunt u alsnog geld of bezittingen erven. Kijk daarom vandaag nog even op onze site Legitieme.info om te bekijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij staan te allen tijde voor u klaar om u te helpen dus wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

U houdt altijd recht op uw legitieme portie

In de beste families komen ook ruzies voor en dat kan er soms toe leiden dat mensen elkaar gaan onterven. Dat kan tot veel problemen leiden en ook kan het tot nog meer frustraties leiden. Mocht u onterfd zijn, dan is het goed om te weten dat u altijd nog aan spraak kunt maken op uw legitieme portie. Het is belangrijk om te weten dat de legitieme portie iets anders is dan uw kindsdeel. Wanneer u namelijk uw kindsdeel krijgt, krijgt u een evenredig deel als de andere mensen in uw familie. Dit is niet het geval wanneer wij het hebben over de legitieme portie. Dit is altijd minder dan het kindsdeel. Toch is het vaak zeer de moeite waard om uw legitieme portie aan te vechten. Wij kunnen u hier heel goed mee helpen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Het adres van onze site is Legitieme.info.

Wij staan u graag bij

Wij hopen dat wij u in het voorgaande een indruk hebben weten te geven van onze mogelijkheden. Wij willen u daarom ook van harte uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat u hier allemaal aan informatie kunt vinden. Kortom:

  • wij staan voor u klaar om u te helpen
  • wij zorgen er graag voor dat u uw aandeel van de erfenis krijgt
  • u kunt ons vandaag nog inschakelen

Kijk op de site van Legitieme voor meer gegevens.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn