De beste glijmiddelen voor de optimale seksuele ervaring

7 november 2018

Posted in Erotiek

Het vinden van glijmiddelen die bij jou passen wordt eenvoudig gemaakt door DokterLifeStyle. Op dokterlifestyle.com worden verschillende producten aangeboden voor erotische ervaringen, voor genot tijdens het vrijen en voor passende bescherming tijdens te seks. Zo vindt je naast diverse soorten glijmiddelen ook condooms, erectiestimulerende middelen, artikelen voor een erotische lifestyle en andere producten op deze website die het vrijen kunnen verrijken en veraangenamen. Glijmiddelen zijn daarbij een belangrijk product waarbij er keuze is uit diverse soorten voor een geheel eigen beleving.

De verschillende verkrijgbare glijmiddelen

Op de website van DokterLifeStyle kun je kiezen uit een range van verschillende soorten glijmiddelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Siliconen glijmiddel
  • Waterbasis glijmiddel
  • Stimulerend glijmiddel
  • Anaal glijmiddel
  • Verzorgend glijmiddel

En glijmiddel dat ervoor zorgt dat de ejaculatie wordt vertraagd en klaarkomen dus wordt uitgesteld. Voor iedereen is er dus wel een keuze te maken uit de verschillende soorten glijmiddelen en kan de ervaring tijdens het vrijen een geheel eigen dimensie krijgen. De basis van glijmiddelen is het bestanddeel waarmee het gemaakt wordt. Daar waar vroeger nog wel eens oliën werden gebruikt, komt dat tegenwoordig vrijwel nooit meer voor. Oliën tasten rubber aan en dit soort glijmiddelen zijn dus niet te gebruiken in combinatie met condooms. Daarom kiezen veel mensen ervoor om een glijmiddel te gebruiken op basis van siliconen of op waterbasis. Omdat iedereen een ander huidtype heeft kan ook anders gereageerd worden op de bestanddelen in glijmiddelen. Niet iedereen vind siliconen daarom prettig in gebruik en daarom worden er ook diverse soorten glijmiddel op waterbasis aangeboden. Een ander alternatief in dat geval is een verzorgend glijmiddel, waarbij de bestanddelen van het middel zodanig zijn samengesteld dat het glijmiddel een verzorgend effect heeft voor de huid. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de toevoeging van aloë vera. Deze verschillende soorten glijmiddelen zijn voor meer dan alleen het vrijen te gebruiken. Waar veel mensen niet direct bij stil staan is dat diverse merken glijmiddelen op de markt brengen die tevens gebruikt kunnen worden voor bijvoorbeeld massages. Juist een huid verzorgend glijmiddel is daarvoor uitermate geschikt, omdat het naast een fijne zijdezachte ervaring ook een verkwikkend effect heeft op de huid. De droge huid wordt hiermee extra gevoed, de balans tussen frictie en glijden is daarbij zodanig afgestemd, dat een massage een extra prettig en ontspannen gevoel geeft en de gehele ervaring voor beide seksuele partners als ultiem kan worden ervaren. Het verzorgende glijmiddel wordt aangeboden van verschillende merken:

  • Durex
  • Level
  • Pjur
  • Wingman

Allemaal merken die erom bekend staan om genot voorop te stellen en op deze manier kan dat extra prettig worden ervaren.

Een glijmiddel aanschaffen om diverse redenen

Naast het siliconen glijmiddel, het glijmiddel op waterbasis en het verzorgend glijmiddel is er natuurlijk ook het anaal glijmiddel wat voor de anale seksuele ervaring extra plezier brengt. In combinatie met condooms voor anaal gebruik ben je ervan verzekerd dat het vrijen plezier en veilig gebeurt. Genieten staat voorop en dat wil je onbezorgd kunnen doen. Daarom is het belangrijk om voor de juiste condoom en het juiste glijmiddel te kiezen. Heb je daarentegen juist net even een extra stimulans nodig? Of ben je van nature at meer gestimuleerd en wil je juist een wat langdurigere ervaring beleven tijdens het vrijen, dan is er voor beide situaties ook een passend glijmiddel verkrijgbaar. In beide categorieën zijn er diverse merken die glijmiddel hebben ontwikkeld om aan deze behoeften en wensen te voldoen. Iedereen is anders, iedereen heeft andere voorkeuren en wensen en dat geldt ook voor glijmiddel. DokterLifeStyle heeft zich erin gespecialiseerd om voor iedereen een passend product te bieden voor optimaal genot.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn