Familieopstellingen De Haag laten maken

10 november 2018

Posted in Coaching en Workshops

Ik woon in Den Haag en heb al langere tijd een moeizame band met mijn familie. Mijn ouders zijn beiden opgegroeid in een land in oorlog en hebben daarom een moeilijke jeugd gehad. Dat heeft ook impact gehad op de opvoeding van mij en mijn zusje. We waren nooit een echte eenheid thuis en het was niet vaak gezellig. Later heeft mijn zusje de nodige psychische problemen gekregen. Gelukkig was dat bij mij niet het geval, maar ik had wel altijd moeite met het aangaan van relaties en ook op mijn werk heb ik moeite met mensen vertrouwen. Iemand in mijn omgeving raadde mij aan eens te kijken naar het doen van een familieopstelling in Den Haag. Ik kende dat helemaal niet, maar ik heb eens rondgekeken op internet en vond al snel veel informatie over deze manier van kijken naar je familie. Uiteindelijk heb ik via Yinas, een spiritueel adviesbureau dat ook doet aan familieopstellingen in Den Haag, iemand gevonden die me verder heeft geholpen. 

Wat kun je verwachten van familieopstellingen in Den Haag?

Ook na het opzoeken van informatie wist ik nog niet zeker hoe ik het zou vinden, een familieopstelling laten doen. Toch was ik op zoek naar antwoorden en wilde ik graag weten hoe het zou zijn. Daarom heb ik contact opgenomen met spiritueel adviesbureau Yinas. Het eerste contact was heel prettig. Ik heb kort verteld wat mijn vragen waren en wat de situatie ongeveer was. Tijdens een eerste consult hebben we hierover verder gepraat. Uiteindelijk kwamen we er op uit dat we een eerste ‘tafelsessie’ zouden doen, met behulp van voorwerpen zoals schelpen. Op de website van Yinas kun je zien hoe dat in zijn werk gaat. Ik kan iedereen aanraden die nog nooit zoiets heeft gedaan maar die wel wil weten hoe familierelaties precies werken, met een dergelijke sessie te beginnen. De website kun je vinden op yinas.nl. 

Meer weten over je verleden

Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor het laten doen van familieopstellingen in Den Haag. Na een aantal sessies kon ik veel beter zien wat het gedrag van mijn ouders met mij en mijn zusje had gedaan, maar ook dat zij zelf teveel hadden meegemaakt om er iets aan te kunnen doen. Dat hielp me om meer vrede te krijgen met mijn verleden. Ik kon bovendien zien welke patronen ik zelf in stand hield in mijn persoonlijke contacten en die op mijn werk. Langzamerhand kon ik dingen anders aan gaan pakken en ik kan zeggen dat ik inmiddels een stuk beter in mijn vel zit. Er zijn natuurlijk allerlei manieren om hieraan te werken, maar het doen van familieopstellingen in Den Haag is zeker een aanrader. Je moet wel enigszins openstaan voor alternatieve manieren van denken, maar dat is juist goed als je al een tijdje vast zit in een bepaald patroon. Mijn adviseur van Yinas heeft dus veel voor me betekend. Ik ben er alleen geweest voor familieopstellingen in Den Haag, maar het adviesbureau levert ook nog allerlei andere diensten die je tot hulp kunnen zijn. Mijn vriendin die me aanraadde hiernaar toe te gaan voor familieopstellingen in Den Haag heeft zelf allerlei dingen besproken met Yinas, en gebruik gemaakt van verschillende diensten. Dat heeft haar net zo goed geholpen als mij, en ik zou op mijn beurt iemand anders weer aanraden eens een kijkje te nemen bij dit bureau. Als u ook meer wilt weten over uw verleden, ingewikkelde familierelaties wilt uitpluizen of familieopstellingen in Den Haag wil doen, dan is dat absoluut mogelijk bij een vertrouwd bureau. Kijk voor meer informatie op yinas.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn