Powerbanks bedrukken voor uw eigen gemak

9 juli 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

In deze tijd waarin mobiele telefoons eigenlijk ons hele leven bepalen is het niet in te denken dat u ineens met een lege batterij komt te zitten. Bent u voor uw bedrijf veel in de weer met uw telefoon? Dan is de kans groot dat u de telefoon ergens tijdens de dag weer moet opladen. Wilt u nooit met een lege batterij geconfronteerd worden? Schaf dan een powerbank aan. Hiermee kunt u altijd en overal uw telefoon opladen. Als u hiervoor kiest en u heeft uw eigen bedrijf, waarom combineert u die twee dingen dan niet? Laat powerbanks bedrukken met uw bedrijfslogo en maak zo reclame voor uw bedrijf terwijl u uw telefoon oplaadt. Wilt u een nog effectievere manier van promotie maken? Dan is powerbanks bedrukken een efficiënte manier om dat te doen. U kunt allerlei soorten promotiemateriaal laten maken. Van flyers tot visitekaartjes en uiteenlopende dingen die u kunt laten bedrukken en uitdelen. De keuze hierin is enorm. U kunt voor fun producten kiezen zoals strandballen. Het is een manier om uw bedrijf te laten opvallen, maar is het ook de wijze waarop u uw bedrijf wilt promoten. Dit zijn allemaal dingen om over na te denken bij het opzetten van uw marketingstrategie en het inzetten van promotiemateriaal. Wilt u powerbanks bedrukken met uw bedrijfslogo? Dan doet u dit bij Usb Stick Producent. Door uw powerbanks hier te laten bedrukken kiest u voor uiteenlopende voordelen.

  • gegarandeerde levering binnen 3 weken
  • persoonlijk advies
  • full-colour bedrukking
  • digitale proefdruk

Heeft u met spoed dit promotiemateriaal nodig? Dan kunt u gebruik maken van de spoedlevering. De powerbanks bedrukken en bij u afleveren duurt dan maar 24 uur. Wanneer u dus echt snel powerbanks met uw bedrijfslogo erop nodig heeft, dan is dit de ideale oplossing.

Full-colour powerbanks bedrukken

Wanneer u kiest voor powerbanks bedrukken dan wilt u dit in een goede kwaliteit laten doen. Bij Usb Stick Producent helpen ze u aan de powerbanks met uw logo erop in de kwaliteit die u zoekt. Wanneer u kiest voor powerbanks bedrukken dan wilt u een product krijgen waar u trots op kunt zijn en die u graag uitdeelt aan uw (potentiële) klanten. U kunt dan ook kiezen voor drie verschillende manieren om de powerbanks van uw logo te voorzien.

  • zeefdruk
  • tampondruk
  • full-colour

Deze technieken hebben allemaal zo hun voordelen. De full-colour optie is bijvoorbeeld ideaal wanneer uw bedrijfslogo in full-colour is. Met de twee andere technieken kunt u tot vier kleuren laten bedrukken. Uiteraard zijn deze technieken goedkoper dan de full-colour, maar het verschil in kwaliteit is wel te zien, zeker wanneer uw bedrijfslogo daarom vraagt. U kunt beter iets meer besteden en goed powerbanks bedrukken dan dit op een minder goede manier laten doen. Kies dus voor de optie die het beste bij uw bedrijf past. Met powerbanks bedrukken heeft u niet alleen uzelf een goede manier om altijd uw telefoon opgeladen te hebben, maar ook de mensen waar u de powerbanks aan uitdeelt zullen blij zijn met het cadeau. Bij het uitkiezen van uw promotiemateriaal wilt u kiezen voor iets dat uw klanten bij blijft. Op die manier creëert u de gun-factor en zullen zij er sneller over nadenken om uw product of dienst te kopen. Zeker wanneer zij het product of de dienst nodig hebben bent u dan de eerst waar zij aan denken en dat dankzij de powerbanks bedrukken. Wanneer u een eigen bedrijf heeft dan wilt u daar promotie voor maken. Met powerbanks bedrukken maakt u de juiste keuze. Uw (potentiële) klanten zullen u dankbaar zijn.

Powerbanks bedrukken met gravure

Wilt u een nog meer bijzondere manier om promotie te maken? Laat powerbanks bedrukken met gravure. Dit kan met houten en metalen powerbanks. Ze worden in het materiaal aangebracht waardoor ze niet kunnen slijten. Wilt u dus een blijvende indruk maken met powerbanks bedrukken? Kies dan voor gravure. Het is dan helaas niet mogelijk om kleur aan te brengen, maar door het speciale materiaal en de manier van graveren bent u gegarandeerd van een opvallende manier van promotie maken. Met powerbanks bedrukken maakt u een goede keuze voor uw marketingstrategie. Wilt u powerbanks bedrukken? Dan doet u dit bij Usb Stick Producent op de volgende wijze. Ten eerste gaat u persoonlijk in gesprek met een van onze accountmanagers om te bepalen wat het is dat u wilt. Wanneer dit duidelijk is, wordt het proces in gang gezet. U krijgt dan natuurlijk een digitale proefdruk ter goedkeuring. Zodat u zeker weet dat u het product krijgt waar u naar op zoek bent. Binnen drie weken is het powerbanks bedrukken klaar en worden ze bij u afgeleverd. Heeft u ze op een kortere termijn nodig? Vraag dan om een spoedorder. Dan zorgt het bedrijf dat u de powerbanks een stuk eerder heeft. Met deze marketing methode zult u zeker opvallen. Het wordt door veel bedrijven bijvoorbeeld ook ingezet als relatiegeschenk. Het is origineel en handig en dat zullen uw klanten zeker waarderen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met Usb Stick Producent. Zij brengen u graag op de hoogte van alle mogelijkheden. Aan de hand daarvan kunt u dan zelf de keuze maken voor wat voor bedrukking u gaat en wat u precies laat bedrukken. De accountmanagers beantwoorden graag al uw vragen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn