Wij kopen auction machines op

9 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij gaan erg vaak naar de zogenaamde auction van machines. Dit is een ander woord voor “veiling” en we proberen in heel Nederland zo veel mogelijk veilingen af te gaan in de hoop deze auction machines tegen te komen. Natuurlijk zult u ons niet zien bij kunstveilingen of kantoorveilingen maar wel bij fabrieksveilingen en veilingen van particulieren zoals veehouderijen. Het kan bij dit soort auction machines gaan om enorm veel verschillende soorten machines. U kunt daarbij denken aan machinerie dat te allen tijde stilstaat zoals machines in fabrieken. Lopende banden en dergelijke verwerkingsmachines scharen wij aldus onder deze auction machines en we komen ze graag opkopen om te verwerken op een zo duurzaam mogelijke manier. Maar ook machine uit de landbouw kopen wij op. Gaat een dealer van tractoren en ander landbouwvoertuigen failliet? Is er dan een auction van machines? Dan komen wij graag deze machines zoals tractoren en ploegen opkopen. Want ook dit rijdend materiaal verwerken wij zo ergonomisch en economisch mogelijk. Wij kunnen hier behoorlijk wat winst op maken omdat men vaak niet beseft hoe ingewikkeld dit soort machines in elkaar zitten. Er worden nog heel wat dure metalen gebruikt. Denkt u maar aan chroom, koper en aluminium maar dit geldt tevens voor zeldzamere en meer onbekende elementen. Tot aan goud toe! Ook al zal men dat in het laatste geval slechts mondjesmaat tegenkomen. Het is van groot belang om deze auction machines nauwkeurig te ontmantelen. Naast het feit dat dit soort auction machines voornamelijk uit metaal bestaan, bevindt zich er ook veel rubber en plastic. Ook deze door aardolie verkregen grondstoffen kunnen we hergebruiken door ze bijvoorbeeld om te smelten. Soms dienen wij als leverancier van losse onderdelen die we uit de auction machines hebben gehaald. Maar meestal gaat het hier om recycling. Dat wil zeggen dat we de auction machines zo goed mogelijk ontmantelen, uit elkaar schroeven en de onderdelen netjes verwerken zodat men deze grondstoffen opnieuw kan gebruiken voor alles om ons heen. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Kijkt u dan eens op onze website. Daar vindt u allerlei handige informatie over het aanbieden van uw auction machines en ook wat we zoal met deze machines bedoelen. En als u daar dan nog vragen over hebt dan hopen we dat u snel eens met ons contact opneemt!

We beschikken over de juiste papieren om auction machines te verwerken

Als uw bedrijf failliet is gegaan dan is dat iets vreselijks. U hebt er misschien de helft van uw leven voor gewerkt maar uiteindelijk is het dan toch ergens mis gegaan. Misschien kwam het wel door de financiële crisis waardoor uw bedrijf klandizie verloor, misschien bent u niet erg goed in boekhouden, misschien is er een ramp gebeurd. Het maakt ook niet zo veel uit, wat belangrijker is, is dat u kijkt naar de toekomst. Misschien kan uw bedrijf een doorstart maken. Daar hebt u wel kapitaal voor nodig. Hebt u een bedrijf dat machines verkocht? Of hebt u een boerderij, aannemersbedrijf, werkte u in de bouw of hebt u om een andere reden erg veel bedrijfswagens staan? Dan kunt u deze auction machines via een veiling verkopen. Het zal u verbazen hoeveel geld u daar nog voor kunt krijgen! Dankzij deze auction machines hebt u dan snel genoeg geld om te investeren in uw nieuwe bedrijf. Denkt u er wel goed over na en schakel de hulp in van professionals zodat u niet weer dezelfde fouten maakt als voorheen. Of u nu via een auction uw machines verkoopt of niet deze auction machines op die manier wilt verkopen, wij staan voor u klaar. U kunt namelijk ook direct met ons contact opnemen en dan doen we een goed bod zonder dat er een hele veiling aan te pas moet komen. Vaak hebt u het overigens niet zelf meer in de hand. Als het echt is misgegaan, dus als u failliet bent verklaard, dan is het de notaris die dit soort dingen bepaald. Hij kan deze auction machines op de veiling aanbieden en met dat geld uw bedrijf proberen af te betalen. U hebt misschien heel wat schulden gemaakt bij de bank en dankzij deze auction van machines kan de notaris heel wat schulden aan de bank terugbetalen. Zeker als u ons dat laat weten want wij hebben hier grof geld voor over!

Hebt u binnenkort een veiling met gebruikte machines? Bel ons dan even op

En ook al gaat u niet akkoord met ons initiële bod, als u dan besluit om een veiling uit te roepen dan komen we graag langs om te zien of we op die manier uw voertuigen kunnen opkopen. Wij kijken vervolgens wat we er nog mee kunnen doen. Vaak kunnen we ze namelijk demonteren, opknappen en doorverkopen. Losse onderdelen leveren veel meer geld op dan u denkt, zeker als het om relatief veelgebruikte en nieuwe voertuigen gaat. Ook oud ijzer brengt veel meer op dan u misschien vermoed. En dat is enkel goed voor het milieu. Wij hebben recyclen hoog in het vaandel staan. Overigens levert juist het element “ijzer” het minste geld op. Maar voertuigen worden vrijwel nooit van ijzer gemaakt, wel van legeringen zoals staal en dat levert al een mooi bedrag op. Andere metalen die we uit uw voertuigen slopen en opsturen naar de hoogovens bedrag zijn onder andere:

  • Aluminium
  • Chroom
  • Edelmetalen zoals goud en zilver
  • En zware metalen zoals kwik en lood
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn