Poef brengt kleur in huis

10 augustus 2016

Posted in Woning en Tuin

merelinwonderland - poefEen poef in huis, voor veel mensen klinkt dat als iets van decennia terug. Maar dat meubelstuk is weer helemaal terug van weggeweest! Het fijne van dit meubel is dat het zo multifunctioneel inzetbaar is. Je kunt er uiteraard op zitten, maar er zijn zoveel meer dingen die je er mee kunt doen. Zo kan het met een stevig dienblad erop bijvoorbeeld uitstekend dienst doen als een bijzettafeltje. Ook is het ideaal om je boek of magazine even op weg te leggen als je iets anders moet gaan doen. En heb je katten in huis? Zij zullen het waarschijnlijk een heerlijke plek vinden om op te liggen. Een poef is dus echt een heel handig object om in je woning te hebben en het is dus zeker de moeite waard om te overwegen of het ook iets voor jou is. Het brengt bovendien kleur en speelsheid in je interieur. Doordat het zo’n andere vorm heeft dan andere meubelstukken, brengt het echt een heel andere touch aan jouw inrichting aan. Het zorgt meteen voor een wat lossere sfeer en voor een heel andere uitstraling. Dat maakt de poef zeker tot een zeer geschikt meubelstuk voor heel veel huizen.

Poef in verschillende kleuren en maten

Veel mensen hebben nog een wat negatief beeld bij de poef, maar dit object is in zijn hedendaagse verschijning echt een lust voor het oog. Doordat er ook verschillende modellen te krijgen zijn, kan er ook echt gezegd worden dat er voor iedere smaak en stijl wel een passend exemplaar te krijgen is. Mensen denken vaak dat er maar één soort poef te krijgen is, maar niets is minder waar. Poefs zijn verkrijgbaar in:

  • diverse vormen, rond, vierkant en rechthoekig, het is allemaal mogelijk
  • veel verschillende kleuren, van rustig effen tot patchwork
  • heel diverse stijlen, van moderne strakke uitvoeringen tot meer bohemien modellen

De mogelijkheden zijn dus zeer groot en dat garandeert dat er ook voor jouw interieur wel een poef te vinden is die er helemaal bij past. Houd jij van strak en modern, kies dan bijvoorbeeld voor een vierkant exemplaar dat afgewerkt is met wit leer. Houd jij meer van een vrolijke noot, kies dan voor een van de poefs die gemaakt is van patchwork of in een bohemien stijl is uitgevoerd. Ga jij voor een oosters interieur, dan heb je ook heel veel mogelijkheden om uit te kiezen.

Merel in Wonderland voor een mooi interieur

Waar vind je nu zulke mooie poefs? Daarvoor moet je bij Merel in Wonderland zijn. Waar de meeste woonwinkels slechts een kleine selectie hebben op dit gebied, biedt deze zaak een ruime keus, waardoor zij echt voor ieder interieur een geschikte poef hebben. De doelstelling van deze winkel is om het jou mogelijk te maken van jouw huis jouw eigen wonderland te maken. Daarom vind je bij hen niet alleen een ruim aanbod op het gebied van de poef, maar ook heel veel andere meubelstukken. Zij bieden bijvoorbeeld een ruime selectie aan prachtige kasten, eettafels, dressoirs en stoelen. Maar ook voor mooie woonaccessoires kun je bij hen terecht. Net als voor lampen, vloerkleden en kussens. Alles wat je nodig hebt voor de inrichting van jouw woning, kun je dus bij hen vinden. Door de originaliteit van hun producten kun je er zeker van zijn dat je ze niet snel bij anderen thuis aan zult treffen, in tegenstelling tot wanneer je koopt bij een van de bekende grote woonwinkels. Merel in Wonderland is dus het juiste adres als jij een mooie poef of een ander prachtig meubelstuk of woonaccessoire zoekt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn