De zoektocht naar een 2 persoons dekbedovertrek

11 augustus 2016

Posted in Woning en Tuin

goodmorningdekbedovertrek - 2 persoons dekbedovertrekSoms kan het best lastig zijn om een geschikt 2 persoons dekbedovertrek te vinden.. De ene keer is de deken te klein voor het overtrek en de andere keer passen de kussens eigenlijk helemaal niet goed. Omdat ik samen met een paar vriendinnen een oud kasteel heb gekocht op de Veluwe en deze wilde omtoveren tot Bed & Breakfast, waren wij op zoek naar een geschikte website waar we ons beddengoed konden bestellen. Zelf heb ik een heerlijk 2 persoons dekbedovertrek dis ik eigenlijk ook voor het kasteel wilde gebruiken. Mijn vriendinnen vonden het goed, maar waren in eerste instantie niet tevreden met het design van mijn eigen 2 persoons dekbedovertrek. Toen we de website goodmorningdekbedobvertrek.nl bezochten waren mijn vriendinnen blij verrast toen ze zagen dat er veel meer mogelijk was dan zij in eerste instantie dachten. De zoektocht naar een 2 persoons dekbedovertrek bleek gelukkig makkelijker dan gedacht.

Heerlijk slapen onder een 2 persoons dekbedovertrek

Op de website zagen we zelfs dat er veel meer werd aangeboden dan alleen dekbedovertrekken. Er is op de website een ruim aanbod te zien van onder andere:

  • Hoeslakens
  • Dekbedden
  • Kussenslopen
  • Kussens
  • Strandlakens

Iedereen was door het dolle heen en er is natuurlijk die avond uitgebreid op geproost. De kleuren en de ontwerpen waren binnen een mum van tijd uitgekozen en op elkaar afgestemd. Ons kasteel begon echt op een sprookje te lijken en voor de Bed & Breakfast is het natuurlijk van groot belang dat dit sprookje voor de gasten ook uitkomt. Omdat we ok families willen aantrekken hebben we in elke kamer ook twee losse onderschuifbedden voor de kinderen. We moesten dus naast de zoektocht naar een geschikt 2 persoons dekbedovertrek ook op zoek naar een dekbed voor kinderbedden. Ook dit bleek geen probleem te zijn. We konden zelfs hetzelfde design dat we gebruikt hebben voor het 2 persoons dekbed ook bestellen voor de kinderbedden.

Het mooiste designs voor de mooiste kamers

Als kers op de taart konden we ook badlakens bestellen van hetzelfde ontwerp als het 2 persoons dekbedovertrek. Nu was alles op elkaar afgestemd en nu moest alleen nog de dienstkleding hierop aangepast worden. Dit ging heel gemakkelijk omdat we vanaf het begin af aan een kleur hebben aangehouden die overal in terug zou komen. De muren van het kasteel, het 2 persoons dekbedovertrek, de muts van de kok en de windschermen waren allen gehuld in een chique donker rood. Zelfs de make-up van de gastvrouwen was hierop aangepast, zodat het een perfect plaatje zou zijn. Uiteraard is dit voor een Bed & Breakfast van minder groot belang dan in een design hotel, maar toch staat het erg verzorgd. We waren allemaal ontzettend tevreden met de goede service, want ook bestellen in grote aantallen was geen probleem. Nu hebben we een super design op alle bedden en handdoeken en is alles wat betreft kleur echt een eenheid. Nooit eerder waren we zo trots op iets als nu. Onze Bed & Breakfast wisselt iedere twee maanden van directie, zodat we dit bedrijf kunnen runnen maar dat er ook nog genoeg tijd overblijft om verre reizen te maken, want dat is iets wat ons allemaal bindt. Dit komt omdat we elkaar tijdens een weekje kuren hebben ontmoet. We sliepen toen met de hele groep in een Bed & Breakfast in de buurt van Napels en toen is het idee om een eigen bed & Breakfast te beginnen geboren. Nog steeds zijn we erg tevreden met deze nieuwe stap in ons leven en loopt de Bed & Breakfast gelukkig als een trein. We hebben zelfs in een tijdschrift gestaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn