Ook naar de theaterschool?

15 augustus 2016

Posted in Nieuws

toneelhuisamsterdam - theaterschool

  • Wordt er tegen jou altijd gezegd dat je veel talent hebt voor toneelspelen?
  • Vinden mensen dat je goed kunt acteren?
  • En was je op school altijd al degene die de hoofdrol kreeg in de musical en andere stukken?

Dan is het een goed idee om je eens te verdiepen in cursussen, een workshop of een gehele opleiding op een theaterschool. En welke plek kun je hier nou beter voor selecteren dan de ATKA, de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie? Bij ons zul je zeker op je plek zijn, omdat er bij ons veel jongeren komen die hun toneelvaardigheden willen verbreden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een gedegen cursus of workshop, omdat wij zeer hoog aangeschreven staan. Dit betekent dan ook dat je les krijgt van de allerbeste docenten, dit zijn mensen uit het theatervak die veel ervaring op hebben gedaan als acteur of als regisseur. Zij kunnen je als geen ander de fijne kneepjes van het vak bij gaan brengen. En dit doen ze met de grootst mogelijk overgave. Het is immers ook hun passie. Zo gaat het er dus aan toe op de theaterschool in Amsterdam. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij jou niet gaan doen. Als je naar ons toe komt voor een theateropleiding, dan zit je goed. Je kunt hierna het podium op of je kunt verder leren op een van de HBO’s in Nederland. Het is maar net hoe jouw pad in deze wereld gaat lopen… Wij hopen je in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe cursist op de theaterschool! Graag tot snel!

Kies voor de theaterschool in Amsterdam

Als je graag professioneel podiumkunstenaar zou willen worden, dan kun je niet meer om de theaterschool heen. Het is slechts weinigen gegeven om zo vanuit het niets het podium op te stappen en volle zalen te trekken. Het bestaat wel, maar heel erg sporadisch. De meeste mensen hebben een opleiding aan de theaterschool nodig om tot dergelijke prestaties te kunnen komen. En dit is ook niet zo vreemd, want theater is een vak apart. Heb jij dus de motivatie om door te groeien en om hier hard aan te werken? Wil jij alles geven om je te kunnen onderscheiden en je eigen stijl te ontwikkelen? Kom dan naar onze theaterschool! Wij leiden je niet alleen op, maar laten je ook jouw unieke acteerwijze ontdekken. Zo haal je echt uit jezelf wat er altijd al in heeft gezeten, maar waar je misschien nog niet bij kon. Kortom, een heel goed idee!

Aanvullende informatie over ons

Klinkt dit je nou allemaal wel als muziek in de oren, maar wil je toch eerst nog even van de hoed en de rand weten, voordat je een besluit neemt over of je al dan niet met ons in zee zou willen gaan? Ben je bijvoorbeeld bang voor een hoog cursustarief en weerhoudt dat je? Gelukkig is er bij ons niets om voor te vrezen, omdat je bij onze theaterschool eerlijke tarieven aantreft. Het is ons er niet om te doen om veel geld te verdienen. Wij willen mensen hun talenten laten ontplooien. Dat is onze passie! Heb je al op onze website toneelhuisamsterdam.nl gekeken? Ook daar kun je veel informatie vinden over wat je zoal te wachten staan op de theaterschool. Heb je verder nog vragen? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor je klaar om je wegwijs te maken met ons instituut. Wij horen graag van je!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn