Mooie windschermen voor het balkon

4 november 2016

Posted in Woning en Tuin

premonta - WindschermenWanneer u een appartement of woning heeft op een etage met een groot balkon, dan kan het soms vervelend zijn om buiten te zitten wanneer er veel wind is. Zonder een goed scherm is er namelijk vaak te veel wind op het balkon en wordt het daardoor ook snel koud. Vooral in de avonduren, ook in de zomer, kan het dan jammer zijn als u niet meer buiten kunt zitten. Met goede windschermen zorgt u voor een aangename plek op het balkon ook wanneer het wat harder waait. In Nederland komen windvlagen natuurlijk vaak voor en ook een harde storm van tijd tot tijd is heel normaal. Bij Premonta kunt u goede windschermen vinden voor elk type balkon. In de webshop kunt u veel voorbeelden vinden en precies zien welke windschermen passen op uw balkon. De windschermen die hier te koop zijn, zijn gemaakt van de beste materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een mooi scherm van aluminium en RVS waar het beste glas op is aangebracht. Uw windschermen kopen bij Premonta heeft veel voordeel:

  • Snelle levering aan huis
  • Producten van hoge kwaliteit
  • Een goede garantie

Met mooie windschermen maakt u uw balkon helemaal af. U kunt zelf de kleur kiezen van het frame. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden is het goed om eerst even contact op te nemen. U kunt dan ook even vragen naar het speciale veiligheidsglas. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat de glaspanelen makkelijk kapot kunnen. In de goede windschermen van Premonta zult u geen problemen ondervinden van het glas. Het is zeer stevig en zal niet snel kapot gaan. Alle producten zijn prefab en hebben dus standaard afmetingen. Wanneer u een balkon heeft dat afwijkt van de standaard afmetingen, dan kunt u er ook voor kiezen om mooie windschermen op maat te laten maken. Voor deze optie kunt u doorgeven wat u nodig heeft en dan wordt er snel een offerte voor u opgesteld.

Verplaatsbare windschermen

Windschermen worden vaak op een balkon geplaatst en dan staan ze meestal vast, maar het is ook mogelijk om verrijdbare windschermen te bestellen. Deze kunt u op uw balkon plaatsen wanneer het nodig is of bijvoorbeeld in de tuin. Een windvrij plekje op het terras is vaak een goed idee tijdens de zomermaanden. U kunt dan genieten van het mooie weer zonder harde wind. In de meeste tuinen komen dan ook schermen voor. Met een verrijdbaar windscherm kunt u er ook voor kiezen om in de tuin te gaan zitten met een windscherm dat gemakkelijk te verplaatsen is. Door de optimale transparantie staan de schermen nooit in de weg. U houdt voldoende zicht op de rest van de tuin. Dit is bijvoorbeeld vaak gewenst wanneer u een gezin heeft met jonge kinderen. U moet dan wel een oogje in het zeil kunnen houden wanneer u op het terras zit.

Eigen wensen doorvoeren

Wanneer u graag een mooi windscherm in een specifieke kleur wilt bestellen, dan kunt u telefonisch of via email contact opnemen. U wordt dan meteen goed geholpen. Het is bijvoorbeeld leuk om een kleur te kiezen die goed past bij de terrasmeubelen of bij de kleur van de kozijnen. U kunt de schermen helemaal aan uw eigen wensen aanpassen. Met mooie dunne profielen is het zicht heel goed, maar wanneer u liever een wat dikker profiel wilt hebben dan kan dat natuurlijk ook. Door de mooie poedercoating zien de schermen er perfect uit en kunnen ze ook heel lang mee in weer en wind. Kijk dus snel op de website voor alle opties.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn