Makelaar Nijmegen

5 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Een makelaar is een belangrijk onderdeel als u van plan bent om een woning te kopen of te verkopen. Jacobs Makelaardij helpt u graag en staat al jarenlang bekend als een betrouwbare makelaar in Nijmegen. Wij werken al lange tijd in deze stad en hebben dan ook een ruim aanbod. Daarnaast kunnen we u begeleiden bij het aanschaffen van uw woning en alle stappen die daarbij komen kijken. Jacobs Makelaardij kan u op veel verschillende manieren helpen als makelaar in Nijmegen en omstreken. Naast dat we een ruim woningaanbod hebben en u kunnen helpen bij kopen of verkopen van uw woning bieden wij ook andere diensten aan, zoals hypotheekadvies en woningtaxatie. Voor alles kunt u dus terecht bij Jacobs Makelaardij. Maak daarom snel een afspraak of kom gewoon een keer langs om de mogelijkheden te bespreken.

Jarenlang ervaring als makelaar in Nijmegen

Een huis verkopen kan soms heel moeilijk zijn en juist dan is de expertise van een makelaar uit Nijmegen zeker gewenst. Samen met u stellen we een stappenplan op, zodat u snel en gemakkelijk uw woning kunt verkopen. Ook weet u zo zeker wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten, dat is wel zo gemakkelijk. Het stappenplan bestaat grofweg uit de volgende stappen:

  • Kennismaking
  • Beoordeling
  • Presentatie
  • Prijsbepaling
  • Verkoop

Samen met uw makelaar uit Nijmegen uw woning verkopen

Allereerst maken we kennis met u. Dat is wel zo fijn voor u en voor ons, want dan weten we allebei waar we aan toe zijn. Daarna beoordelen we uw woning, zodat we een goede prijs kunnen bepalen. Dit kan gepaard gaan met een woningtaxatie, zodat we precies weten hoeveel uw woning waard is. Niet alleen de fysieke staat van uw woning speelt mee bij het bepalen van de waarde maar ook de locatie bepaalt veel. Als ervaren makelaar in Nijmegen weten we precies wat de invloed van de stad op de prijs kan zijn. Op deze manier komen we tot een eerlijke prijs, waar tegen we de woning dan op de markt aan gaan bieden. Dit gebeurt met een mooie en duidelijke presentatie, waarin we uw woning goed neer zetten. Niet alleen een goede omschrijving is dan essentieel, maar ook mooie en duidelijke foto’s voegen veel toe aan de presentatie. Wij werken samen met een ervaren team professionals, zodat u de beste service mogelijk krijgt. Nadat uw woning op de markt is geplaatst is het wachten op de eerste potentiële kopers. Om deze kopers te vinden bieden we uw woning niet alleen via de conventionele wegen aan, maar ook bijvoorbeeld via Social Media. Op deze manier kunt u nog meer potentiële kopers bereiken. Wie weet bevindt er zich in uw netwerk wel iemand die belangstelling heeft in uw woning. Met de juiste toepassing van Social Media is deze persoon snel gevonden. Nadat een koper belangstelling heeft getoond is de volgende stap het rondleiden van de koper. Als de koper daadwerkelijk besluit uw woning te kopen is het tijd voor het proces van de prijsbepaling. Wij zijn een ervaren makelaar uit Nijmegen en weten dus precies wat er komt kijken bij het onderhandelen in Nijmegen. Nadat u en de koper het eens zijn geworden over de prijs kan uw woning worden verkocht. Daarbij komt nog verschillende documenten kijken, die wij samen met u klaarmaken en invullen, waarna u uw woning daadwerkelijk kunt overdragen aan de nieuwe eigenaar. Wat voor huis u dus ook aanbied in Nijmegen, uw makelaar Jacobs staat altijd voor u klaar. Met onze jarenlange ervaring als makelaar in Nijmegen helpen wij u snel en zonder zorgen uw woning verkopen. Kom een keer langs of maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn