Een schilderij kopen? Kijk eens op onze site

7 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Zou u graag online een schilderij willen kopen? Kijk dan snel op onze website naar het huidige aanbod. Op de zeer eenvoudig te onthouden website schilderijen.nl kunt u een schilderij kopen binnen diverse prijsklassen zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Dit is dé website voor kunstlievend Nederland. Voor mensen met een klein budget die graag een reproductie van een meesterwerk in hun huiskamer willen hangen maar ook voor mensen met een groter budget die een echte zeefdruk van bijvoorbeeld een popart kunstenaar wil kopen. We hebben de schilderijen in diverse categorieën ingedeeld:

  • Koop bijvoorbeeld popart werken,
  • Zeer exclusieve werken binnen een duurdere prijsklasse,
  • Prachtige olieverf schilderijen. Van realisme tot aan expressionisme en van impressionistische werken tot aan abstracte kubistische schilderijen, we hebben het allemaal.

U kunt zoeken op thema om het zoekgebied te verkleinen. Dat raden we van harte aan als u een zeer specifiek schilderij wilt kopen omdat u anders door de bomen het bos niet meer ziet. U kunt per kunstgenre, per thema en per kunstenaar op zoek gaan. Vergeet niet om een gratis account aan te maken. omdat we een grote keuze bieden wilt u misschien in de toekomst nogmaals een schilderij kopen. Door uw profielnaam en wachtwoord in te vullen kunt u snel inloggen op uw account waar u uw verlanglijstje kunt aanpassen.

Een schilderij kopen kan goedkoper dan u denkt

Kies de werken uit van uw verlanglijstje, dan kan het schilderij kopen beginnen.

  • Als u al een profiel hebt dan hoeft u niet langer al uw gegevens in te vullen. Vul anders uw contact- en adresgegevens in.
  • Betaal vervolgens door het verschuldigde bedrag over te maken met behulp van een online betaalservice. Denk daarbij aan iDEAL, PayPal of betaal met uw credit card.
  • U ontvangt vervolgens een bevestiging en we laten het u weten als het schilderij uw kant op komt. Daar hoeft u nooit lang op te wachten want alle afgebeelde producten op de site hebben we standaard op voorraad.

U leest het, een schilderij kopen is erg eenvoudig via onze website. Met een gemiddelde van maar liefst een 8,4 mag u er wel vanuit gaan dat u te maken krijgt met een eerlijk bedrijf dat klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Hebt u daarom nog vragen over het schilderij kopen of over een bepaald werk? Klim dan in de pen, stuur een e-mail of bel ons tijdens kantooruren gerust even op. We bieden u diverse extra’s aan. Zo vindt u huidige aanbiedingen die u niet moet mislopen, kunt u cadeaubonnen voor de site aan vrienden en familie weggeven en kunt u het laatste nieuws via diverse sociale media waaronder Pinterest, Facebook en Twitter volgen.

Als u vandaag bestelt dan krijgt u het schilderij al snel thuisbezorgd

Hopelijk gaat u eens een schilderij kopen. Het is een mooie wandversiering. Kunst spreekt tot de verbeelding en u hebt er veel meer plezier van dan een poster. Elke dag ziet u er wellicht weer iets anders in en het zal u opvallen hoe uw eigen gemoedstoestand een rol speelt in de beoordeling van kunst. U kunt naast schilderijen ook reproducties van foto’s bestellen. Uploadt uw eigen foto en laat het afdrukken op de manier die u wenst. We drukken onder andere op aluminium, op canvas en op fotopapier af in de afmetingen die u wenst. Direct in een fotolijst bestellen? Uiteraard behoort dat tot de mogelijkheden. Foto’s van een bijzondere vakantie, van uw kinderen of goede vrienden op een originele manier cadeau geven of aan uw eigen wand hangen is vanaf nu een uitstekende optie. Lees ook : Schilderijen koop je online bij Schilderijen.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn