Zoek niet langer naar een makelaar in Utrecht

4 mei 2017

Posted in Woning en Tuin

Paul Dijkstra is de makelaar in Utrecht die u moet hebben als u uw huis wilt verkopen in het hart van Nederland. Kijk maar eens op zijn website: makelaar-utrecht.nu. Hij kan u snel en nauwkeurig van dienst zijn en dan hebben we het niet alleen over het verkopen van uw woning:

U leest het, deze makelaar in Utrecht is van alle markten thuis. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en kunt u niet wachten om meer te weten te komen over 1 van deze 4 punten? Kom dan op werkdagen van 08:30 tot 17:30 uur bij deze makelaar langs op kantoor. Hij staat de hele week voor u klaar, zelfs in het weekend. Dan is het wel zo verstandig om van te voren even een afspraak te maken.

Dankzij deze makelaar uit Utrecht is uw huis snel verkocht

Deze makelaar in Utrecht biedt zeer unieke historische gebouwen ter verkoop aan in het centrum van Utrecht. Een wie wil er nou niet in deze oude Hanzestad wonen, middenin de Randstad? Misschien hoeft u niet langer te forenzen vanuit Amersfoort of Almere als u een eigen plekje in of rondom deze mooie hoofdstad van de gelijknamige provincie hebt gevonden. Een makelaar in Utrecht hebt u vast en zeker ook nodig als u juist weg wilt uit de drukte. Als u jong bent dan is het heerlijk, maar als u al wat ouder bent en uw kinderen zijn uitgevlogen dan verlangt u misschien meer naar een rustiek dorp in een aangename omgeving met veel groen. Het zal weliswaar lastig worden om dan een huis voor u te vinden, deze makelaar in Utrecht kan wel uw huidige huis voor een mooie prijs verkopen en u helpen bij de onderhandelingen van het huis dat u nu op het oog hebt. Het is aan u om te bepalen waar u graag bij wilt zijn. Zo kunt u er voor kiezen om de onderhandelingen aan de makelaar in Utrecht over te laten maar kunt u wel zelf de rondleidingen aan geïnteresseerde kopers geven.

Geïnteresseerd in een woning op onze site? Stuur een berichtje!

U kunt Paul Dijkstra natuurlijk op diverse manieren bereiken. Kom langs op de eerdergenoemde tijdstippen of vul het online contactformulier vandaag nog in. U kunt dan direct aangeven in welk huis u bent geïnteresseerd of welke andere service u van deze makelaar wenst te ontvangen. Tevens kunt u natuurlijk even bellen of een email sturen. Om snel op de hoogte te blijven van het continu veranderende assortiment raden we het u van harte aan om de sociale media te volgen. Like dit kantoor op Facebook, volg hen via Twitter en mis geen enkele aanbieding meer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn