Lasersnijden staal

13 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Staal is een product dat op vele manieren kan worden verwerkt. Van platen staal kunnen allerlei producten worden gemaakt, bijvoorbeeld:

  • Onderdelen voor elektronica
  • Scheepsonderdelen
  • Behuizingen
  • Bouwmaterialen

Een van de gemakkelijkste manieren om staal te bewerken en in kleinere delen te produceren is lasersnijden. Staal is een zeer hard materiaal. Daarbij moet het materiaal vaak zeer precies worden verwerkt om passend te zijn voor een volgende toepassing. Daarom is het verstandig eens te denken aan lasersnijden. Staal laten laseren en op maat laten maken kan bijvoorbeeld bij Luma in Hengelo. Via http://www.lumahengelo.nl/lasersnijden-staal.html vindt u meer informatie over de diensten die Luma u kan leveren op het gebied van lasersnijden. Staal laten verwerken bij u in de buurt wordt zo een stuk gemakkelijker, terwijl u altijd gebruik maakt van de expertise van een erkend bedrijf. Als u zelf niet de expertise of materialen in huis hebt om staal te bewerken maar u wel op maat gemaakte staalproducten nodig heeft is het zeer de moeite waard gebruik te maken van de diensten van Luma. Uiteraard betaalt u een zeer aantrekkelijke prijs voor de diensten die u van Luma koopt. U bespaart bovendien op de aankoop van lasermachines als u dit soort werk uitbesteedt. Zo kunt u zich richten op de kern van uw bedrijf terwijl Luma zich bezighoudt met het verwerken van uw staalproducten. Bovendien is het mogelijk bij grote bestellingen tegen korting uw staal te laten snijden. U ontvangt dan ook altijd een offerte op maat als u van plan bent een bestelling te plaatsen. Zo heeft Luma aandacht voor elke klant.

Lasersnijden staal voor bedrijven

Hebt u een bedrijf waar regelmatig gewerkt wordt met staal maar hebt u niet de mogelijkheden om precisiewerk af te leveren en uw staalplaten op de juiste manier te verwerken? Overweeg dan eens Luma in te schakelen voor alles op het gebied van lasersnijden. Staal laten verwerken door Luma biedt u de mogelijkheid om staal op grote voet in te kopen en te laten verwerken tegen een aantrekkelijke prijs. U hoeft op deze manier niet langer onderdelen op maat te kopen maar u kunt deze geheel naar eigen wens en inzicht door de ingenieurs van Luma laten verwerken. Dit gaat als volgt in zijn werk. De werknemers van Luma maken een tekening van de te snijden staalplaten en de afmetingen die daarbij horen. Dit gebeurt uiteraard altijd in overleg met u als klant. U kunt van tevoren dan ook een offerte opvragen zodat u zeker weet hoeveel kosten ermee gemoeid zijn. De productiemedewerkers van Luma zorgen er daarna voor dat al uw staal op de juiste manier wordt verwerkt door middel van lasersnijden. Staal bewerken door middel van deze techniek stelt u in staat zeer precies werk te bestellen waarbij het staal in topconditie blijft. U wilt immers niet dat uw staal beschadigt raakt door het verwerkingsproces. Dat is een van de vele voordelen van lasersnijden. Staal blijft sterk en onbeschadigd zodat u het erna op de gewenste wijze kunt verwerken tot een eindproduct. Gebruik maken van de diensten van Luma kan u veel werk en zorgen uit handen nemen. Neem daarom vrijblijvend contact op via http://www.lumahengelo.nl/lasersnijden-staal.html om eens kennis te maken of een offerte op te vragen. Uiteraard is het ook mogelijk om een aantal proefmodellen op maat te laten maken zodat u met eigen ogen kunt zien wat Luma voor u kan doen met betrekking tot lasersnijden. Staal laten lasersnijden kunt u dan laten uitvoeren wanneer u wilt. Maak ook gebruik van deze elegante techniek en neem snel contact op met Luma. Hieronder leest u hoe u dat kunt doen.

Meer informatie opvragen

Het is vanzelfsprekend mogelijk om meer informatie op te vragen over de werkwijze en mogelijkheden omtrent lasersnijden. Staal laten behandelen door Luma is eenvoudig als u weet wat u wilt. Hiervoor moet u wel zeker weten of de werkwijze van Luma aansluit bij uw wensen. Op de website vindt u aanvullende informatie over alle machines die beschikbaar zijn voor lasersnijden. Staal verwerken is mogelijk bij verschillende diktes en afmetingen. Voor het ruime aanbod kunt u ook op de website kijken. Hebt u nog vragen of hebt u speciale wensen ten opzichte van lasersnijden? Staal laten lasersnijden kan op zeer veel verschillende manieren bij Luma. Het is altijd mogelijk met een medewerker persoonlijk contact op te nemen. Dit is de gemakkelijkste manier om uw wensen te bespreken en te kijken of de werkwijze aansluit bij uw benodigdheden. Dit is mogelijk per telefoon, per e-mail of door het maken van een persoonlijke afspraak. Luma is gevestigd in Hengelo. Mocht uw bedrijf in de buurt gevestigd zijn is het altijd mogelijk langs te komen. Een van de gespecialiseerde medewerkers van Luma zal dan met u om tafel gaan zitten om al uw wensen te bespreken wat betreft lasersnijden. Staal verwerken was nog nooit zo makkelijk met de kennis en kunde van Luma. Neem Luma ook in dienst om uw producten te verbeteren. Door het lasersnijden van staal uit te besteden kunt u zich weer richten op datgene waar u goed in bent. Of dat nu het fabriceren van elektrotechniek, behuizingen of scheepsmaterieel is, Luma helpt u graag verder. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op of lees de website door. Zo bent u enkele stappen verwijderd van het inhuren van dé professional op het gebied van lasersnijden. Staal laten laseren was nog nooit zo eenvoudig.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn