Horloge hout; duurzame keuze

15 maart 2016

Posted in Mode en Kleding

Lumbr - horloge houtEen van de meest klassieke keuzes als het gaat om sieraden is het horloge. Voor een horloge van hout bent u bij ons op het juiste adres, want wij maken klokwerken van hout helemaal in onze eigen stijl met een robuust en stoer uiterlijk. Niet alleen heeft u bij ons de keuze uit een veelheid aan modellen, ook weet u altijd zeker dat u kiest voor duurzaam, want wij werken met duurzaam hout. Wij hebben duurzaamheid zeer hoog in het vaandel staan en vinden het dus belangrijk om duurzame producten aan te kunnen bieden. Een horloge van hout dat duurzaam is, maakt het horloge van hout extra bijzonder en prettiger om te dragen. Het horloge van hout is een bijzonder sieraad voor iedereen die houdt van hout en van schoonheid en design. Tegenwoordig dragen we een horloge van hout niet in het bijzonder enkel meer om de tijd te kunnen zien. Een horloge is een product dat we dragen omdat we ons willen versieren. Het kan eerder worden gedefinieerd als een sieraad dan als een functioneel product, ook heeft het wel degelijk een duidelijk functie die ook niet onderschat mag worden. Lumbr staat samenvattend voor kwaliteit, stoer en eerlijke prijzen. U kunt het assortiment op de website bekijken, maar niet alleen kunt u natuurlijk kiezen uit het horloge van hout, ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor verschillende andere producten. Bekijk het assortiment op uw gemak en kies een mooi horloge van hout of een van de andere producten waar u blij van wordt:

  • Kies voor kwaliteit
  • Kies voor duurzaam hout
  • Kies voor eerlijke prijzen
  • Kies voor stoer
  • Kies voor uniek design

Horloge van hout; costum made

Sommige mensen willen een horloge van hout extra bijzonder maken door er een bepaalde tekst in te laten schrijven zoals een naam of symbool, maar net wat de voorkeur belieft. Laat dat nou tevens tot de mogelijkheden behoren van Lumbr, want natuurlijk hebben wij nagedacht over de speciale wensen die u als klant heeft en daar willen wij te alle tijden gehoor aangeven. Ook verkopen wij namelijk een costum made horloge van hout. Wat wij zien is dat veel mensen iets unieks willen kopen, zeker ook wanneer het gaat om het cadeau geven van een horloge van hout. Iets in het hout laten schrijven of een symbool in het houten laten verwerken maakt het horloge van hout wel extra bijzonder. Op die manier wordt een stuk wat symbool kan staan voor een bepaald moment in de tijd. Het horloge van hout is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Het horloge van hout komt in diverse modellen en wij zien dat ze zeer populair zijn onder zowel mannen als vrouwen. Voor wie ons niet kent, stellen wij ons graag even voor. U bent waarschijnlijk op zoek naar vakmanschap en dat heeft u met Lumbr gevonden, want voor ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wie schuilen er achter Lumbr? Dat is een goede vraag en het antwoord luidt; Theo en Bart. Deze heren weten waar ze over praten en hebben iets met elkaar gemeen en dat is passie voor het vak. Lumbr als concept werd geboren in 2013, inmiddels al weer drie jaar geleden. Het idee ontstond toen de mannen samen een houten speaker ontworpen. Het ontwerp was simpel maar zeer functioneel en omdat hout zo veel karakter heeft, realiseerde de mannen zich dat ze iets bijzonders in handen hadden, iets wat ze verder uit konden bouwen. Dat is precies wat ze vervolgens hebben gedaan. De jaren die volgden dachten ze het concept verder uit en kwamen ze ook tot het ontwerp van het horloge van hout waar veel animo voor is. De mannen realiseerden zich al snel dat zij een gat in de markt hadden gevonden, want er was ongelofelijk veel vraag naar mooie, robuuste houten producten en zo schoten zij verder de markt op en over de grenzen.

Sieraden kiezen

Stel: u bent op zoek naar een sieraad. Dan zijn er waarschijnlijk een aantal zaken waar u op let. Natuurlijk heeft u een globaal idee van waar u naar op zoek bent. U zoekt een uniek soort product. U zoekt een horloge. U zoekt iets wat uniek is en niemand anders heeft. U bent op onze website terecht gekomen omdat het design en de stijl van onze sieraden u aanspreken. Dat is alvast heel erg mooi, want wij zijn er zeker van dat u hier een product zult vinden dat u aanspreekt en dat gehoor geeft aan alle wensen die u op dit gebied heeft. Het is natuurlijk altijd moeilijker om een sieraad zoals een horloge van hout voor een ander te kopen zoals voor een vriend of vriendin die u wilt verrassen. U heeft te maken met persoonlijke smaak en natuurlijk kunt u niet in het hoofd van de ander kijken. Wat u wel kunt doen is aan ons vertellen wat u in het bijzonder wel en wat u in het bijzonder niet wilt. Wij hebben inmiddels flink wat ervaring met het maken en kiezen van sieraden die passen bij de wensen van onze klanten. Wij vinden het erg leuk om u van dienst te zijn met het kiezen van het juiste sieraad. Het gaat er wat ons betreft om dat u blij bent met het product dat u aanschaft. Mocht u meer willen weten, neem dan contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn