Koop hier een handige waterfles

24 november 2016

Posted in Mens en Gezondheid

waterfleswinkel - Waterfles

Een waterfles is niet meer weg te denken uit het moderne leven. Op de meeste bureaus van het kantoor waar u werkt staat ongetwijfeld een plastieken flesje met water of andere drank. Maar plastic is niet bepaald goed voor het milieu. Misschien wilt u daarom liever een waterfles van een duurzaam materiaal. Kijkt u in dat geval eens op onze website, waterfleswinkel.nl, want u kunt hier allerlei flessen kopen van onder andere duurzaam kunststof, rubber, diverse metalen en zelfs van glas. Niet alleen verkopen we waterflessen, ook voor bidons, drinkflessen en diverse accessoires moet u echt even onze website bekijken. Maak eventueel een account aan zodat u in de toekomst snel een waterfles kunt bijbestellen. Zo is het niet alleen een aardig product voor u zelf, het is tevens een leuk verjaardagscadeau voor een vriend of familielid. Op kantoor, onderweg van huis naar werk of tijdens het sporten hebt u water of andere vloeistoffen nodig. Dehydratie kan leiden tot uitdroging, irritatie, stress en hoofdpijn. En dan hebben we het enkel over de effecten op de korte termijn. Als u tijdens een belangrijke test geen water kunt drinken terwijl het zweet u uitbreekt dan is dat uiteraard geen pretje. Gelukkig mag men in de meeste tentamenhallen een waterfles op tafel hebben staan.

Een waterfles is herbruikbaar en daarom goed voor het milieu

Een waterfles zoals u die koopt in de supermarkt wordt helaas maar een keer gebruikt en vervolgens klakkeloos in de prullenbak gegooid. Of erger nog, het komt in de natuur terecht. Plastic wordt niet of nauwelijks afgebroken. Het duurt daadwerkelijk honderdduizenden jaren voordat het is afgebroken door de natuur, maar dan heeft het al veel slechts gedaan aan de flora en fauna om zich heen. Kies daarom voor een duurzame en herbruikbare waterfles uit onze webwinkel. Natuurlijk kunt u die drinkflesjes uit de supermarkt kopen en meerdere malen gebruiken, maar ze halen het bij lange na niet bij onze waterfles. Onze flessen kunnen zelfs een leven lang gebruikt worden als u ze met zorg behandeld, niet kwijtraakt en na gebruik goed afwast. Een waterfles van glas kunt u gebruiken om thee mee te vervoeren, de waterfles van kunststof of metaal is meer geschikt voor gekoelde vloeistoffen zoals water, frisdrank, sportdrank of ijsthee. Onze flessen zijn niet alleen vele malen duurzamer, ze zijn te personaliseren en hebben een geweldig design. Wij kopen alleen flessen van gerenommeerde A-merken. Daardoor kunnen we naast een uniek design ook een hoogwaardige kwaliteit waarborgen. Qua accessoires hebben we onder andere:

Wilt u graag op de hoogte blijven van het veranderende assortiment?

Dan zit er maar een ding op en dat is het abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Laat uw e-mailadres achter en profiteer van scherpe aanbiedingen die u eens per maand in uw inbox mag ontvangen. Hebt u verder nog vragen over een bepaalde fles of over het maken van een online bestelling? Dan kunt u ons een e-mail sturen of bellen. Het is tevens mogelijk om ons nummer toe te voegen aan WhatsApp zodat u direct al uw prangende vragen aan ons kunt “appen”. Weet u niet zo goed welke fles het beste bij een vriend of familielid past? Maar wilt u hem of haar verrassen met een uniek cadeau? Kies er dan voor om een cadeaubon te geven van onze website. U bepaalt zelf de waarde van de bon!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn