Kom snel een afspraak maken met Janssen in Venlo

4 augustus 2018

Posted in Mens en Gezondheid

Wanneer u last heeft van pijn in uw lichaam en u kunt maar niet achterhalen waar deze klachten vandaan komen, dan willen wij u graag een keer uitnodigen om langs te komen bij ons van Janssen in Venlo. Wij hebben namelijk een praktijk waar wij osteopathie bedrijven en daar kunt ook u heel veel baat bij hebben. Wij hopen daarom ook dat u snel een keer iets van zich wilt laten horen zodat wij met onze behandeling kunnen starten. Wij merken vaak dat mensen die naar de huisarts gaan met klachten die hij of zij niet precies kan duiden, niet de behandeling krijgen die hij of zij nodig heeft. Dit is erg jammer omdat u hierdoor niet goed geholpen zult worden. Wij van Janssen in Venlo kunnen u wel geven wat u nodig heeft. Waarom wij anders zijn dan andere behandelaren? Omdat wij u niet alleen maar behandelen om de pijn weg te nemen, maar omdat wij ook kijken naar waar de klachten precies vandaan komen. Dat is een subtiel verschil, maar het heeft een enorme uitwerking. Vandaar dat wij u graag willen vragen om een keer een afspraak met ons van Janssen in Venlo te komen inplannen. Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk te helpen. Wij hebben gelukkig geen wachtlijsten, waardoor wij u ook de garantie kunnen geven dat u snel bij een van onze specialisten terecht zult kunnen. Kom daarom snel een keer naar onze site kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U zult zien dat wij van vele markten thuis zijn en dat wij veel klachten kunnen behandelen. Wij gaan daarbij altijd uit van het zelfhelend vermogen van uw lichaam. Dit wil zeggen dat wij u dus geen lichaamsvreemde stoffen zullen toedienen en dat wij uw lichaam zullen stimuleren om zelf de klachten weg te nemen. Wanneer u een afspraak met ons maakt, kunnen wij u tijdens het kennismakingsgesprek alles over onze behandelwijze vertellen. Kijkt u ook eens op osteopathie-venlo.nl.

Bij Janssen in Venlo kijken we ook naar de oorzaak van uw klachten

Wanneer u last heeft van bepaalde klachten die maar niet verdwijnen, zoals bijvoorbeeld aanhoudende pijn in uw rug, dan kunt u altijd een afspraak komen maken bij ons. Bij Janssen in Venlo staan we altijd voor nieuwe klanten klaar om hen te helpen. Wij zullen u tijdens het kennismakingsgesprek een aantal vragen stellen over bijvoorbeeld hoe lang u al klachten heeft en waar u de pijn precies voelt. Vervolgens zullen wij u een aantal oefeningen laten doen waardoor wij inzicht krijgen in de aard van de klachten. Vervolgens zullen wij bij Janssen in Venlo kijken naar waar de pijn precies veroorzaakt wordt. Het kan zijn dat dit namelijk op een heel andere plaats in het lichaam ontstaat dan waar u de pijn uiteindelijk voelt. Misschien herkent u dit wel in het geval waarin u ooit een hernia heeft gehad; het kan zijn dat er een knelling in uw wervel zit, maar dat u de pijn in uw been voelt. Dat zien we bij Janssen in Venlo heel vaak en wij kijken daarom ook verder dan alleen naar de plaats waar u de pijn voelt.

U kunt via onze site een afspraak met ons inplannen

Wij hopen dat u enthousiast bent geworden over de behandelingen die wij u te bieden hebben en wij hopen dan ook dat wij u snel een keer zouden mogen helpen. U kunt bij ons terecht voor:

  • langdurige pijn door onbekende oorzaken
  • vermoeidheid die lang aanhoudt
  • stress
  • osteopathie-venlo

Wij hopen u snel te mogen spreken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn