Golfclub

6 augustus 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

Voor het vinden van een nieuwe golfclub komen er steeds meer winkels als Meteor Golf bij. Veel hebben een webshop, maar u kunt ook gerust in de winkel langskomen. Tenslotte is het fijner om de materialen te voelen. Alleen als u goed met de nieuwe club kan omgaan, zal dit beter zijn voor uw spel. U wilt vast en zeker hier alleen maar vooruit in gaan. Dat gaat niet werken als u met een club speelt die niet goed in de hand ligt. Verder is professioneel advies ook heel prettig bij het zoeken van uw nieuwe golfattributen. Daarom is het aan te raden langs te gaan bij de winkel, dan ze zomaar via een website aan te schaffen. Mocht u uw huidige golfclub willen vervangen, dan is de aanschaf via de webshop natuurlijk geen probleem. Veel spelers vinden het echter prettig te veranderen. Zeker als ze nog spelen met een beginnersversie of als ze meer geld hebben voor een nog betere uitvoering. Golfclubs bestaan in verschillende kwaliteiten en eigenschappen. Welk type bij u hoort, dat is allemaal een kwestie van ervaring en uitproberen. Dit begint in de winkel, maar de praktijk leert of de golfclub werkelijk uw golfprestaties verbeterd. Kijk op meteorgolf.nl voor het aanbod aan clubs om u te oriƫnteren.

Een golfclub voor ieder niveau en budget

Of uw huidige golfclub nou toe is aan vervanging, dat u zelf een betere versie wilt hebben of voor de beginneling. Bij Meteor Golf kunnen ze iedere golfliefhebber helpen aan een goede club. Voor iedereen geldt weer verschillende eisen. Zo is een beginner met sommige eigenschappen beter gebaat dan met een uitvoering die het meest geschikt is voor de ervaren speler. Ook een ervaren speler kan beter niet met een club spelen die voor de beginneling gemaakt is. Het is duidelijk dat bij het aanschaffen van een golfclub veel vragen opkomen. Maak daarom gebruik van de expertise van Meteor Golf. Met de ervaring van oprichter Mike Moriarty als coach en adviseur van golfers en als gediplomeerd clubfitter, weet hij zijn klanten tevens van het beste advies te voorzien. Om hem heen heeft hij voor Meteor Golf meerdere professionals in zijn team verzameld om de passie en kennis voor de sport door te geven. Beiden worden nog beter gestimuleerd door het gebruik van de juiste spullen. Daarom bent u bij Meteor Golf verzekerd van de hoogwaardige kwaliteit. Koop daarom uw nieuwe golfclub bij Meteor Golf gecombineerd met het advies van Mike en zijn team.

Een persoonlijke voorkeur

Belangrijk is dat u zich prettig voelt met de golfclub die u gaat gebruiken. Probeer er daarom gerust meerdere uit in de zaak van Mike Moriarty. In de vestiging in het Limburgse Weert hebben zij meerdere uitvoeringen in het assortiment. Zo kunt u er een uit kiezen uit de standaard uitvoeringen of juist voor de custom fit. Een standaard golfclub wordt vaak gekozen voor beginners. Meestal mensen die nog niet zeker weten hoe fanatiek ze de sport gaan beoefenen. De custom fit wordt vaak gekozen door de ervaren spelers, die hun spel willen verbeteren en hiervoor een golfclub willen die helemaal aansluit bij hun houding en maten. Hierbij varieert ieder golfclub in:

  • Lengte
  • Grip
  • Shaft
  • Clubhoofd

Probeer gerust meerdere golfclubs uit om de geschikte te vinden. Dit is een van de redenen dat Meteor Golf een prettige zaak is. U krijgt er professioneel advies en u vindt er meerdere golfspullen die u ook nog kunt uittesten. Naast de materialen hebben zij zelfs een ruime afslagplaats en ware putting green. Voor de golfliefhebber daarom een plezierige plek om uw golfuitrusting uit te breiden of aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn