Kerstpakketten kopen

19 mei 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

kerstpakkettenxl.nl - KerstpakkettenHet is nog maar net lente en de eerste warme weer dient zich alweer aan. De kans dat u dan aan kerst denkt is nihil, misschien enkel omdat we Pasen net gehad hebben. Desalniettemin hopen we u ervan te overtuigen wat het nut is om nu al kerstpakketten uit te zoeken, te bestellen en eventueel alvast op te slaan in uw magazijn. Mits u daar plek voor hebt. Naarmate het jaar vordert stapelt werk zich op. Is dit herkenbaar voor uw bedrijf of kantoor? Dan kunnen we hier kort over zijn. Veel deadlines vallen in het najaar en het is over het algemeen een erg drukke periode. Natuurlijk is dit afhankelijk van het bedrijf maar zit u in de handel, dan is de decembermaand een zeer belangrijke maand van het jaar. Dat geldt ook voor diverse instellingen, webwinkels en ga zo maar door. U begrijpt het al wel, u hebt dan minder tijd om rustig de beschikbare collectie kerstpakketten door te nemen. Nu u het hopelijk nog rustig hebt, kunt u zo nu en dan eens bij ons een kijkje nemen. Kijk maar eens op kerstpakkettenxl.nl en u zult er zeer vele kerstpakketten aantreffen. We hebben ons best gedaan om een zo groot mogelijke collectie kerstpakketten samen te stellen. Daardoor mogen we wel met trots zeggen dat we de grootste online aanbieder van kerstpakketten zijn! En toch kan het zo zijn dat u niet een van onze standaard kerstpakketten wilt kiezen, maar graag een eigen pakket wilt maken. En nu u hier toch op tijd mee bent, hebt u er zeeën van tijd voor. Ook deze optie bestaat! Kijkt u dan onder het kopje “maatwerk”. Het is niet de bedoeling dat u alle producten een voor een aanvinkt. Met maatwerk bedoelen we dat we een persoonlijke doos kunnen maken met een eigen label en zelfs de etenswaar wordt voorzien van uw eigen etiketten. In overleg met ons kiest u een passend thema. Er zit hier wel een addertje onder het gras: pas bij bestellingen boven de 1000 kerstpakketten maken we ze voor u op maat. Bent u een kleine of middelgrote ondernemer, dan zult u vast en zeker meer dan voldoende keuze hebben met al onze standaardpakketten.

Kom bij ons vast kerstpakketten kopen

Als u nu alvast kerstpakketten koopt, dan hebt u er in die drukke kerstperiode geen omkijken meer naar. Neemt u rustig plaats achter uw bureau en klik er op los. We hebben kerstpakketten in diverse soorten en maten. Wilt u een onderscheid maken tussen kerstpakketten voor werkgevers en werknemers? Dan kan dat. Ook kunt u een verschil maken tussen de vrouwen en de mannen op de werkvloer maar zorg er wel voor dat de kerstpakketten even duur zijn. Dat is in de eerste plaats wel zo netjes. In de tweede plaats hebt u voor vrouwen leuke kerstpakketten met daarin allerlei producten voor hun lichaam. Terwijl u voor mannen kerstpakketten kunt bestellen met daarin diverse soorten bier. Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Liever een uniseks kerstpakket in huis halen kan ook een ideale oplossing zijn als u liever geen scheve gezichten tegenkomt. Het is maar net hoe vooruitstrevend uw bedrijf is en tevens wat de verdeling man/vrouw is binnen uw bedrijf. De kerstpakketten zijn eenvoudig uit te zoeken als u gebruik maakt van de volgende zoekopties:

  • Zo kunt u een minimum- en maximumbedrag aangeven.
  • Ook kunt u op thema zoeken. Zo hebben we Oriëntaalse, Italiaanse, Family en Food kerstpakketten.
  • Of maak gebruik van de ingebouwde zoekfunctie. Zo kunt u zelfs zoeken naar een singulier product binnen onze catalogus aan pakketten!

Wilt u helemaal geen pakket geven aan uw personeel, maar liever een bon zodat ze zelf op zoek kunnen gaan naar een passend geschenk voor henzelf? Dan kiest u voor de “online keuze concept”.

Stel zelf uw eigen pakket samen

Binnen het online keuze concept kiest u een tegoedbon uit. Het is vrij normaal dat u een bon van 25-35 euro aan uw collega’s geeft. Die kunnen ze via onze website verzilveren. Zo kunnen ze zelf een kerstpakket uitkiezen maar ook een handig gebruiksartikel. Wellicht hebben ze veel meer aan een abonnement op een leuk magazine of is men helemaal in de kerstsfeer terechtgekomen. Het is namelijk mogelijk om het bedrag te doneren aan een van de vele goede doelen die wij steunen. Op deze speciale pagina op onze website vindt u veel informatie over al deze goede doelen. Kies het goede doel uit waar uw hart naar uitgaat en doneer uw tegoedbon aan hen. Wij zorgen er wel voor dat het geld nuttig gebruikt gaat worden. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden die u hebt met deze bon. We begrijpen ook erg goed dat u in deze periode uzelf graag even lekker wilt verwennen en dat hebt u zeker verdiend na een jaar van hard werken. Hebt u nog vragen over onze kerstpakketten? Neemt u dan direct contact met ons op. U kunt ons digitaal bereiken door te mailen of te bellen. Onze klantenservice staat voor u klaar om al uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Kerst mag dan nog vele maanden op zich laten wachten, als u vast deze cadeaus klaar hebt liggen in uw magazijn dan hoeft u daar niet meer aan te denken. Hebt u hier geen plek voor? Geen probleem, u kunt ze door ons laten opslaan en dan komen we ze in november en december op afspraak bezorgen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn