Haartransplantatie

21 april 2016

Posted in Nieuws

Esteworld-haartransplantatie - HaartransplantatieNiemand vindt het leuk om aan haarverlies te lijden, zeker niet als vrouw zijnde of als u hier op jonge leeftijd al mee te maken krijgt. Voor oudere mannen is het toch meer algemeen geaccepteerd dat ze kaal worden, maar ook zij kunnen natuurlijk het niet prettig vinden om weinig haren op het hoofd te hebben. Veel mensen staan er niet bij stil, maar een haartransplantatie is een relatief eenvoudige en bovendien permanente optie om dit probleem op te lossen. Heel veel andere mogelijkheden dan een haartransplantatie zijn er natuurlijk ook niet. Hebt u verspreid over uw hoofd nog haar, dan kan er eventueel gekozen worden voor extensions die aan de aanwezige haren gemaakt worden en zo zorgen voor een vollere bos. Maar hebt u echt kale plekken, dan is de enige optie een haartransplantatie of gewoon accepteren dat u geen volle bos meer hebt. Bent u helemaal kaal, dan kan is een transplantatie niet altijd meer een mogelijkheid, maar dan kunt u juist weer voor een pruik kiezen. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor mensen die aan haarverlies lijden, het is echt niet nodig om hier genoegen mee te nemen. Voor veel vrouwen is hun kapsel erg belangrijk, het is iets waar zij veel mee bezig zijn en waar zij zich mee onderscheiden van anderen. Dit is ook niet zo gek, voor uw uitstraling is het immers ook van belang, het kapsel speelt een grote rol bij de totale uitstraling die u hebt. Vrouwen die met deze problemen te maken krijgen, zullen dan ook erg blij zijn als zij horen dat de mogelijkheid tot haartransplantatie bestaat. Zo kunnen zij immers weer optimaal genieten van hun kapsel. Voor mannen is het verliezen van haren zoals gezegd vaak een minder groot probleem, althans, zo wordt het door de omgeving vaak ervaren. Degene die er mee te maken krijgt, kan hier natuurlijk heel anders over denken. Ook al is het dan meer geaccepteerd, het zorgt er altijd voor dat u een wat oudere uitstraling krijgt. Voor mannen die er graag jong uit blijven zien en die een kaal hoofd niet zien zitten, is een haartransplantatie dus ook zeker een aanrader.

Haartransplantatie is niet ingrijpend

Zoals gezegd zijn veel mensen niet op de hoogte van de mogelijkheid van haartransplantatie en de mensen die hier wel van op de hoogte zijn, aarzelen vaak toch nog om deze stap te zetten. Ten onrechte bestaat er namelijk het idee dat een haartransplantatie een ingrijpende behandeling is. Hierdoor zien velen er toch van af en zij proberen te accepteren dat zij met een dunnere haardos of met kale plekken door het leven moeten gaan. Dit is zonde, want het idee dat een haartransplantatie een zware behandeling vereist is namelijk niet waar. Natuurlijk moet u wel behandeld worden en herstellen van de behandeling, maar dit neemt echt minder tijd in beslag dan u zou denken en het is ook veel minder ingrijpend dan vaak gedacht wordt. Hoe gaat het nu precies in zijn werk? Kort gezegd:

  • u wordt plaatselijk verdoofd
  • haarzakjes worden getransplanteerd van achter op het hoofd naar voren
  • er vindt een PRP behandeling plaats
  • tijdens de nazorg krijgt u pijnstillers en antibiotica

Een groot pluspunt is natuurlijk de plaatselijke verdoving. Iedereen die wel eens onder narcose geweest is, weet dat dit een langdurig effect op het lichaam kan hebben en ervoor kan zorgen dat u zich nog lange tijd niet helemaal fit voelt. Bij een haartransplantatie wordt alleen de hoofdhuid verdoofd, waardoor u weer snel op de been bent. Tijdens de behandeling worden gezonde haarzakjes verplaatst van een dicht behaard gedeelte naar de kale plekken. Na verloop van tijd zullen deze nieuwe haren gaan produceren, waardoor u weer een mooie haarbos krijgt. De PRP behandeling die uitgevoerd wordt, heeft tot doel het herstel te bespoedigen. Deze behandeling houdt in dat er bij de haartransplantatie een buisje bloed van u wordt afgenomen, deze wordt vervolgens in een speciale centrifuge geplaatst en het bloed wordt u daarna weer toegediend. De rode bloedplaatjes in het bloed zullen zich hierdoor vermenigvuldigen, waardoor de bloedstolling verbeterd, de getransplanteerde haarzakjes sneller vastzitten en de genezing sneller verloopt.

Esteworld in Turkije

Wilt u een dergelijke haartransplantatie met PRP behandeling laten doen, dan bent u bij Esteworld aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in deze behandeling en kunnen er daardoor ook voor zorgen dat u goed behandeld wordt en een goed resultaat haalt. Het klinkt misschien een beetje vreemd om voor uw haartransplantatie naar Turkije te gaan, maar u kunt er zeker van zijn dat u bij hen in goede handen bent. Esteworld is door het ministerie van Volksgezondheid goedgekeurd en zij zijn de beste kliniek op dit gebied in Turkije. Kiest u voor een haartransplantatie bij Esteworld, dan weet u niet alleen zeker dat de transplantatie goed zal verlopen en dat u goede zorg krijgt, u kunt er ook op vertrouwen dat u een uitstekende service ontvangt. Chauffeurs van de kliniek verzorgen de transfers van en naar het vliegveld, u verblijft in een luxe hotel en wordt behandeld door een van hun uitmuntende plastische chirurgen. Zij bieden bovendien garantie op uw haartransplantatie, zij garanderen dat hun behandeling een goed resultaat zal hebben. Esteworld heeft bovendien een haarspecialist in Nederland, waar u met vragen terecht kunt. Wilt u dus ook graag weer kunnen genieten van een volle bos haar, kies dan voor een haartransplantatie bij Esteworld in Turkije.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn