Gebruik de juiste verpakkingstechnieken

30 juni 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

contimeta - VerpakkingstechniekenOm de juiste verpakkingstechnieken te gebruiken moet u eerst weten welk verpakkingsmateriaal bij welke producten hoort. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar goede verpakkingstechnieken voor gebruik tijdens transport? Dan bent u aan het juiste adres bij Contimeta. Hier vindt u een groot assortiment aan verpakkingsmateriaal voor alle gewenste doelen. Met de juiste verpakkingstechnieken zorgt u er voor dat hetgeen u verpakt tijdens een transport niet zal beschadigen. Dit is voor alle spullen van belang, maar natuurlijk vooral bij transporten met waardevolle spullen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kunsttransport. Veel kunstwerken worden uitgeleend tussen verschillende musea. Dit wordt vooral gedaan om de vele schilderijen en tekeningen die normaal gesproken in een opslag liggen ook eens ergens anders aan het publiek te kunnen tonen. Deze transporten van kunstwerken zijn goed verzekerd en het zal dan ook niet snel gebeuren dat er een werk beschadigd raakt, omdat er voor zeer goede verpakkingen gezorgd wordt. Met de juiste verpakkingstechnieken komt u dus in elke situatie een heel eind. Bij een goed transport komt ook de stabiliteit tijdens het rijden kijken. Het is niet zo dat u waardevolle voorwerpen alleen goed moet verpakken. Wanneer ze door de vrachtwagen of door het busje heen rollen tijdens transport blijft er natuurlijk niet veel van over. Bij Contimeta kunt u ook terecht voor materialen van hoge kwaliteit om uw lading mee te stabiliseren. Hierdoor zullen er geen ongelukken ontstaan met schuivende schilderijen. Bij Contimeta kunt u onder andere terecht voor het volgende:

  • Verpakkingsmaterialen van hoge kwaliteit
  • Bevestigingsmaterialen in alle soorten en maten
  • Deskundig advies van medewerkers

Door uw waardevolle spullen met zorg op transport te sturen weet u zeker dat ze op de plek van aankomst ook goed aankomen. De juiste verpakkingstechnieken zijn hiervoor heel belangrijk. Als verpakkingsmateriaal kunt u denken aan bijvoorbeeld omsnoeringsband of wikkelfolie. De meeste mensen kennen deze materialen wel en ze zijn dan ook zeer divers toepasbaar. Ook kunt u denken aan goed verpakkingstape of wikkelfolie. Bij goede verpakkingsmaterialen horen echter ook de juiste verpakkingstechnieken. Het heeft geen zin wanneer het verpakkingsmateriaal niet goed op het in te pakken voorwerp wordt aangebracht.

Goede verpakkingstechnieken voor een veilig transport

Bij verpakkingstechnieken kunt u denken aan het omwikkelen van een voorwerp met folie, maar om iets vakkundig in te pakken is het veel handiger om een goed apparaat te gebruiken waardoor alles veel sneller gaat. Verpakkingstechnieken komen in alle soorten en maten, maar vooral de wat grotere machines doen het vaak goed wanneer u zeer veel in te pakken heeft. Denk hierbij aan handige palletwikkelaars. Deze techniek zorgt ervoor dat een pallet snel en vakkundig kan worden omwikkeld met folie. Het zou natuurlijk veel te lang duren wanneer u het zelf met de hand zou moeten doen. Vooral wanneer u een groot bedrijf heeft waarbij per dag honderden pallets op transport worden gestuurd. Door de juiste verpakkingstechnieken toe te passen zorgt u goed voor uw producten. Deze machines zouden dus in elk groot transport- of verpakkingsbedrijf geplaatst moeten worden. Het is zelfs mogelijk om een goede machine te plaatsen die dozen voor u sluit. Hierdoor wordt tape altijd op de juiste plaatst gezet en kan er bijna niets fout gaan met het inpakken van voorwerpen in dozen. Natuurlijk moeten de zeer waardevolle producten wel met de hand ingepakt worden. U kunt dan beter wat rustiger werken en ervoor zorgen dat elk welk helemaal goed is ingepakt. De rollen met wikkelfolie en bubbeltjesplastic zijn dus ook gewoon los te kopen. U kunt dan met goede verpakkingstechnieken zelf zorgen dat alles netjes ingeladen wordt. Ook wanneer u gaat verhuizen is het verstandig om los verpakkingsmateriaal te kopen. Veel mensen hebben namelijk niet zo’n handige machine thuis staan om alle dozen dicht te plakken. Denk dus van te voren goed na wat u precies in wilt pakken en hoe u dit het beste kunt doen. U kunt dan het juiste verpakkingsmateriaal voor de gelegenheid kopen bij Contimeta.

Snel uw verpakkingsmateriaal bestellen

U kunt de materialen die u nodig heeft om alles in te pakken gemakkelijk online bestellen. Op de website leest u ook alles over de verschillende verpakkingstechnieken. U bent niet alleen verzekerd van een snelle levering en van een laag tarief, maar ook krijgt u altijd persoonlijk advies wanneer daar om gevraagd wordt. Kijk ook vooral eens bij de vele acties die vaak gegeven worden op verschillende producten. Hierdoor kunt u veel korting krijgen op de producten die u nodig heeft. Ook is het goed om te lezen over de verschillende verpakkingstechnieken, zodat u zeker weet dat u goed aan de slag gaat. Om uw bestelling te plaatsen klikt u eenvoudig op het artikel van uw keuze. U kunt alle producten dan tegelijkertijd afrekenen en dat is natuurlijk wel zo handig, want op deze manier hoeft u maar één keer de verzendkosten te betalen. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst wordt de levering op gang gebracht. U wordt uiteraard op de hoogte gehouden van de data waarop de artikelen gebracht gaan worden. Hierdoor kunt u er voor zorgen dat er iemand thuis is wanneer alles wordt gebracht. U kunt bestellen vanuit Nederland, maar ook vanuit België. Hierdoor maakt het niet veel uit waar u woont of waar uw bedrijf gevestigd is. Kijk dus snel naar de verpakkingsmaterialen die uw voorkeur hebben en bestel snel via de website. U heeft dan alles heel snel in huis en hierdoor kunt u vaak meteen beginnen met inpakken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn