5 soorten ijskrabbers

1 juli 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

dereklameshop - IjskrabbersDe winter komt er weer aan en autorijden is tijdens de wintermaanden altijd een stuk lastiger. Je hebt goede banden nodig en moet eerder vertrekken om op tijd op je bestemming aan te komen. Ook moet je na een nacht vorst altijd krabben; de ruiten weer helemaal ijsvrij maken. Veel mensen vinden dit een vervelend karwei. Met ijskoude handen moet je de dikke laag ijs van het glas verwijderen! In de eerste plaats kost dit heel veel tijd en hiernaast heb je helemaal geen zin om zo lang in de kou te staan. De laag ijs lijkt bovendien weer aan te groeien terwijl je bezig bent, zo schiet het helemaal niet op! Wanneer je ijskrabbers gebruikt is het belangrijk om snel en zorgvuldig te werk te gaan. Je wilt al het ijs van de ruit af hebben voordat je helemaal bent verkleumd. Makkelijk is dit niet altijd, maar gelukkig zijn er diverse nieuwe ijskrabbers op de markt die je bij kunnen staan in de strijd. Om snel ijs te verwijderen van je voorruit gebruik je één van de volgende ijskrabbers:

  • IJskrabbers met wanten
  • 3 in 1 krabber
  • IJskrabbers met lampje
  • Gecombineerde ijskrabber en parkeerschijf
  • Sleutelhanger krabber

Allereerst is er natuurlijk de ijskrabber met handschoen, ontzettend handig voor die extra koude dagen. Vaak denk je dat je de ruit even snel kunt aanpakken en dat je geen handschoenen aanhoeft om dat klusje te klaren. Over het algemeen kom je dan bedrogen uit! Je handen zijn al helemaal verkleumd nog voordat de ruit weer schoon is. Om dit te voorkomen is het daarom slim om handschoenen te dragen tijdens het krabben, maar waar lagen die ook alweer? Na een lekker warme zomer en een milde herfst liggen de handschoenen al maanden ergens in een la verstopt. Het is helemaal geen verrassing dat je na al die tijd even niet meer weet welke la dat was! IJskrabbers met handschoenen bieden uitkomst. De handschoen en de ijskrabber blijven altijd bij elkaar omdat ze aan elkaar vastzitten. Je stopt je hand in de want en maakt de ruit snel schoon voordat dat je het koud krijgt. Je kunt de handschoen niet kwijtraken en bovendien valt de krabber extra op: een win-winsituatie dus! Natuurlijk hoef je zelf niet al het werk te doen. Wanneer je een ijskrabber met handschoen hebt is het helemaal geen probleem meer om je dochter naar buiten te sturen om het zware werk op te knappen. Klagen kan ze niet meer; haar handen blijven lekker warm!

IJskrabbers; meer mogelijkheden

IJskrabbers komen in nog veel meer vormen. Zo is er de 3-in-1 krabber. Deze kan zowel vegen, krabben, als condens verwijderen. Eerst veeg je de ruit schoon. Alle troep die op de auto terecht is gekomen schuif je eenvoudig naar de grond. Daarna pak je de ruit aan met de krabber. Deze ijskrabbers zijn vaak wat kleiner, maar werken net zo goed! Wanneer je uiteindelijk in de auto stapt is de ruit van binnen vaak helemaal beslagen. Je veegt deze condens eenvoudig weg met de wisser. Deze ijskrabbers zijn vaak iets duurder dan de gewone exemplaren, maar hebben ook een stuk meer mogelijkheden. Ben je op zoek naar ijskrabbers die in het donker te gebruiken zijn? Probeer dan een ijskrabber met ingebouwd lampje! Stel je voor, je woont buiten de stad en wilt in de vroege morgen de auto ijsvrij maken. Voordat je de krabber in het dashboardkastje hebt gevonden en de ruit helemaal schoon hebt komt de zon al bijna op! Gelukkig zijn er ijskrabbers waar een lampje bij is ingebouwd. Ontzettend handig om de ruit snel schoon te krijgen en om er zeker van te zijn dat je geen plekken bent vergeten. Ook in de avond, wanneer je van je werk naar huis wilt, zijn deze ijskrabbers ideaal. Je voorkomt dat je onnodig lang in de kou staat te hannesen, je kunt snel instappen en wegrijden. Heb je geen parkeerterrein bij je werk en moet je in de stad parkeren, dan heb je een parkeerschijf nodig. Moet je toevallig parkeren in de winter, dan is een parkeerschijf met ingebouwde ijskrabber ideaal! Niet langer hoef je twee artikelen in de auto te hebben liggen en dus hoef je ook minder geld uit te geven! Tot slot: de sleutelhanger krabber. Ben je vaak op weg en wil je altijd een ijskrabber bij je hebben, dan is deze ideaal. Natuurlijk is deze wel iets kleiner, dus je zult iets langer nodig hebben om de hele ruit aan te pakken. Vind je dit echter geen probleem, dan is deze krabber ideaal voor de echte reiziger!

Snel bestellen

Wil je één van deze leuke ijskrabbers bestellen? Surf dan snel naar https://www.dereklameshop.nl/goedkope-ijskrabbers. Op deze site vind je allerlei soorten krabbers tegen de laagste prijzen. Zoek snel een leuk exemplaar uit en plaats direct een bestelling. Betalen is erg eenvoudig. Je betaalt gewoon via je bank met iDEAL. Betaal je liever met een creditcard, dan kan dat natuurlijk ook! De site levert artikelen in zowel Nederland als België, als Belg kun je dus ook gewoon bij deze webshop terecht. Voor een verzending naar Nederland betaal je 7,50 aan verzendkosten, naar België is dit 15 euro. Bekijk dus goed welke artikelen je wilt bestellen voordat je een bestelling plaats. Met scherpe prijzen en een goede levering is dit de webshop waar je zijn moet. Wacht niet tot het laatste moment, klik direct op de bovenstaande link en bekijk het volledige assortiment!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn