Met een goed gevoel de weg op dankzij de rijschool in Dordrecht

10 november 2018

Posted in Auto's en Motoren

Zodra je de leeftijdsgrens van 18 jaar overschrijdt, dan wil je natuurlijk ook zo snel mogelijk in een auto kunnen rijden. Nu is het niet zo lastig om een auto te vinden, want je kunt vaak de auto van je ouders lenen, maar het punt is natuurlijk dat je eerst een rijbewijs nodig hebt. Zonder het roze pasje mag je namelijk niet achter het stuur gaan zitten. Daarom is het zaak dat je eerst snel je rijbewijs haalt. Maar je beschikt natuurlijk niet over voldoende geduld om rustig te wachten tot er een plekje vrij komt bij een rijschool in Dordrecht. Als je als puber je blik op de toekomst hebt gericht en je op je 16de al hebt aangemeld, dan zou je op je 18 in principe direct kunnen beginnen met de rijlessen. Je kunt in Nederland zelfs al voor je 18de beginnen, zodat je op je verjaardag direct legaal in de auto kunt stappen. Maar als je het voor je 18de verjaardag druk genoeg hebt met andere dingen, dan is het uiteraard belangrijk dat je niet op een wachtlijst terecht komt zodra je je aanmeldt. Gelukkig heb je niet bij elke rijschool in Dordrecht te maken met een wachtlijst. Dus als je je aanmeldt bij de juiste rijschool in Dordrecht, dan kun je meteen aan de slag met de rijlessen. Als het dan ook nog eens een rijschool in Dordrecht betreft waar de rijlessen een goede aansluiting vinden bij je talent en vaardigheden, dan kun je er vanuit gaan dat je binnen een mum van tijd het roze pasje in je bezit zult hebben. Het is immers belangrijk dat de lessen goed worden afgestemd op je sterke en zwakke punten. Iedere bestuurder heeft zo zijn of haar eigen talenten. Iemand kan bijvoorbeeld heel bedreven zijn in het technische aspect van het besturen van de auto. Een dergelijk persoon heeft dan ook vaak vrij snel een gevoel voor de auto. Dat is prettig en dat betekent ook dat een instructeur van de rijschool in Dordrecht de aandacht kan richten op andere onderdelen zoals het leren kijken naar de omgeving. Je kunt de auto immers nog zo goed onder de controle hebben, maar als je niet hebt leren kijken, dan ben je nog geen goede bestuurder. Mocht het juist zo zijn dat je moeite hebt met het aanvoelen van de auto, dan kan de instructeur er voor kiezen om hier extra aandacht aan te besteden, zodat je voldoende zekerheid opbouwt. Vanwege al deze redenen doe je er dan ook goed aan om qua rijschool in Dordrecht te kiezen voor Rijschool Air.

Snel je rijbewijs in de pocket dankzij de rijschool in Dordrecht

Je wilt natuurlijk weten waar je aan toe bent als je van plan bent om te kiezen voor deze rijschool in Dordrecht. Daarom vind je hieronder alvast een overzicht van alle prijzen:

  • Intake les: Gratis*
  • Losse lessen: € 35,-
  • 1e examenaanvraag CBR: € 220,-
  • Herexamenaanvraag CBR: € 220,-
  • BNOR examenaanvraag € 230,-
  • Faalangst examenaanvraag: € 250,-
  • Autohuur tijdens examen: € 50,-
  • Eigen verklaring (eenmalig): € 35,-
  • Theorieboek (te leen): Gratis

De intake les blijft ook gratis als je besluit om rijlessen te volgen bij Rijschool Air. Mocht je toch besluiten om dat niet te doen, dan bepaal je voor deze les € 25,-

Neem contact op met Rijschool Air

Mocht je graag rijlessen willen volgen bij deze rijschool in Dordrecht, dan kun je natuurlijk altijd even een afspraak maken voor een intake les. Op de site van rijschoolair.nl vind je alle informatie die je nodig hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn