Een mooie digitale fotolijst

30 juli 2016

Posted in Woning en Tuin

Het nemen van foto’s is met de opkomst van smartphones steeds makkelijker geworden. Zeker nu de camera’s in deze telefoons steeds beter worden, is het maken van foto’s geen enkel probleem meer. Je neemt je telefoon waarschijnlijk overal mee naar toe en dus kan je van iedere bijzondere gelegenheid een herinnering vastleggen. Het nadeel van het hebben van zoveel foto’s is dat het een stuk moeilijker is om een keuze te maken welke foto’s je inlijst en welke niet. Wil jij die keuze helemaal niet maken? Kies dan voor een digitale fotolijst. Hiermee kun je door middel van een geheugenkaart of USB stick makkelijk een slideshow van al jouw favoriete foto’s tonen. Er zijn verschillende soorten met uiteenlopende mogelijkheden op het gebied van de digitale fotolijst en ook de eigenschappen variëren. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

  • Instelbare snelheid van het weergeven van de foto’s
  • Weergave van video’s
  • Afspelen van muziek
  • Formaten van de digitale fotolijst
  • Diverse accessoires
  • Eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening

Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk met zo’n fotolijst. Dat is nog eens wat anders dan de fotolijsten die we van vroeger gewend zijn waar je een foto in kwijt kon. Het gekste wat je toen kon bedenken was het maken van een collage. Nu kun je de lijst indelen zoals jij dat wilt.

Het indelen van de digitale fotolijst

De mogelijkheden voor het vertonen van foto’s op de digitale fotolijst zijn zeer uiteenlopend. Zo kun je de snelheid waarop de foto’s worden weergegeven zelf instellen. Je kunt een frequentie van een paar seconden gebruiken, maar de keuze is er ook om iedere dag van foto te wisselen. Je kunt daarnaast niet alleen foto’s weergeven, maar ook video’s afspelen in de digitale fotolijst. Je kunt het geheel helemaal afmaken met de juiste muziek er onder. En het is heel eenvoudig te bedienen. Er zijn veel fotolijsten die je met een afstandsbediening instelt en zo dus ook heel makkelijk de voorkeuren weer veranderd. Daarnaast kun je zelf kiezen waar je de digitale fotolijst ophangt of neerzet. Er zijn verschillende soorten ophangbeugels en accu’s verkrijgbaar bij de Digitale Fotolijst Winkel om jouw lijst een zo mooi mogelijk plek in je huis te geven. Het enige wat jij dus nog moet doen, is het uitkiezen van de foto’s die je wilt tonen in de lijst en deze op een USB stick of een passende geheugenkaart zetten.

Verschillende formaten voor een digitale fotolijst

De digitale fotolijsten die je bij deze webshop kunt bestellen, zijn er in verschillende formaten. De standaard is een 8 inch (20 cm) fotolijst die je bijvoorbeeld op de kast kunt zetten. Wil je liever een iets groter formaat? Ga dan voor de 15 inch (38 cm) of 55 inch (140 cm). Deze zijn ideaal om aan de wand te hangen. Het is dus maar net waar jij de digitale fotolijst neer wilt zetten of op wilt hangen. Ook voor professioneel gebruik zijn er diverse mogelijkheden. Wilt u hier meer over weten? Neem dan een kijkje op de website. Hier vind je meer informatie over de verschillende soorten fotolijsten die je kunt aanschaffen. Ook vind je met enige regelmaat nieuwe producten in de sale-categorie. Het is het zeker waard om daar eens rond te kijken om te zien of er iets voor je tussen zit. Op de website kun je makkelijk en veilig betalen met bijvoorbeeld iDeal of creditcard. De bestelling wordt na de betaling zo snel mogelijk bij je afgeleverd. Bestel dus vandaag nog jouw digitale fotolijst en begin met het uitzoeken van foto’s!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn