Bedrijfsuitje Twente: goed nieuws voor u!

26 juli 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als u graag voor uw bedrijfsuitje Twente uit zou willen kiezen, dan is het heel goed dat wij u op dit moment even treffen. Graag willen wij namelijk van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat deze regio ontzettend veel moois te bieden heeft. U heeft in ieder geval geen enkele reden meer om voor een bedrijfsuitje Twente over te slaan, want hier:

  • Is een prachtig landschap te vinden, dat erg rustgevend is en groen
  • Kunt u de leukste stadjes bezoeken en lekker uit eten gaan
  • Vindt u de firma Outdoor Unlimited, waar u te allen tijde terecht kunt voor een actief bedrijfsuitje.

Twente is een mooie groene streek, waar genoeg te doen is. U hoeft dan ook niet meer verder te zoeken naar een ander gebied, want hier vindt u werkelijk alles wat u nodig heeft om de dag tot een onvergetelijk succes te maken.  U kunt heerlijk gaan mountainbiken in de bossen nabij Hellendoorn of outdoorevenementen meemaken die de teamspirit zullen versterken. Het is maar net waar u behoefte aan heeft tijdens een bedrijfsuitje. Twente biedt gelukkig een breed scala aan mogelijkheden, omdat het landschap zo afwisselend is en wij van Outdoor Unlimited hier als geen ander gebruik van weten te maken door u op pad te sturen met een heuse mountainbike. Ook kunt u bij ons Twentse Spelen gaan doen, die oudere mensen misschien nog wel kennen van vroeger. De meeste bedrijven kiezen er bij ons voor om zich te richten om buitensport activiteiten, omdat die erg goed werken voor de teambuilding. En dat is natuurlijk ook een beetje de bedoeling van een bedrijfsuitje. Twente leent zich hier uitstekend voor, door avontuurlijke bossen en uitgestrekte weilanden. Het kan allemaal! Al met al hoeft u dus voor een uniek bedrijfsuitje Twente helemaal niet uit te gaan. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren en bent u inmiddels wel benieuwd geworden naar ons aanbod? Aarzel dan niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan onze website outdoorunlimited.nl, waar u goed kunt zien wat wij zoal voor u in petto hebben voor een bedrijfsuitje in Twente. Wij hopen u in ieder geval binnenkort alm te mogen begroeten op onze site! Graag tot snel!

Belang bij een actief bedrijfsuitje? Twente biedt vele mogelijkheden

Uiteraard is het een optie om nog verder te gaan zoeken naar een ander bedrijfsuitje in Twente, maar wij durven gerust te zeggen dat u het niet beter zult vinden dan bij ons. Bij ons is de klant – in dit geval u als bedrijf – nog echt koning en dit betekent dat wij onze outdooractiviteiten telkens weer af weten te stemmen op de wensen van de mensen die bij ons komen.  En dat is natuurlijk altijd goed om te weten! Wij hebben werkelijk voor ieder wat wils tijdens een bedrijfsuitje. Twente benutten wij ook optimaal, door u bijvoorbeeld een unieke GPS tour aan te bieden, zodat u uw eigen regio ook eens van een andere kant kan leren kennen. Verder kunt u ook bij ons terecht voor handboogschieten, touwtrekken,  en nog veel meer! U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het voor u organiseren bij Outdoor Unlimited. Wij verzorgen graag een geheel op maat gemaakt bedrijfsuitje. Twente is daarbij telkens de plaats waar deze activiteiten plaats gaan vinden. Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat teambuilding voor u een belangrijk aspect is van het bedrijfsuitje in Twente en daarom is er bij ons ook alles aan gelegen om dit op de meest uiteenlopende manieren terug te laten komen in het programma. Wist u dat u bij een activiteit als touwtrekken heel goed samen leert te werken? Bij zo’n actief bedrijfsuitje in Twente gaat het uiteraard om samenwerken op een heel ander niveau, maar toch kunt u de opgedane vaardigheden en inzichten meenemen naar uw werk. Wij horen vaak van bedrijven dat de teambuilding dag erg goed heeft uitgewerkt op het rendement van de betreffende onderneming. En kijk, daar doen we het nou voor! Bij Outdoor Unlimited snappen we waar voor u komt!

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Als u voor uw bedrijfsuitje Twente uitkiest, dan hoeft u ten eerste al niet veel geld neer te tellen voor de reis er naar toe. Het is namelijk vlakbij, dus hoge reiskosten blijven u bespaard. Ten tweede is het zo dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Dit betekent dat wij niet alleen hoogstaande outdoor evenementen organiseren in deze streek, maar dat wij er ook voor zogen dat u hiervoor niet al te diep in de buidel hoeft te tasten. Ten derde kunnen wij indien u dat wenst ook een all-inclusive programma verzorgen, waar ook hapjes en drankjes en eventueel zelfs een avondmaaltijd bij inbegrepen zijn. En ook daar weten wij weer op de kosten te besparen, zonder dat dit ten koste gaat van het eten en drinken. Kortom, wij bewijzen dat u voor een betaalbaar bedrijfsuitje Twente niet hoeft te verlaten. Wij zorgen voor lage tarieven voor de activiteiten, het eten en de rest, dus om de prijs hoeft u het niet te laten. Wilt u meer weten? Surf dan snel naar outdoorunlimited.nl en snuffel daar gerust eens rond. En als u nog vragen heeft over ’t een of ’t ander, schroom dan niet en neem vandaag nog contact op met Outdoor Unlimited in Hellendoorn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn