Laat de mooiste menukaart drukken voor je restaurant

28 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Heb je een eigen restaurant? Dan is je menukaart zo ontzettend belangrijk. Toen ik mijn restaurant ging opzetten, heb ik aan de menukaart drukken dan ook veel aandacht besteed. Ik zag het als mijn visitekaartje. Ten eerste is de inhoud natuurlijk erg belangrijk, het eten en drinken moet de mensen aanspreken. Maar daarbij moet het er ook mooi uitzien. Want ik heb een terras en er komen heel veel mensen voorbij lopen die onderweg even een blik werpen op de menukaart. Dan bekijken ze deze en besluiten ze om te komen zitten, of later terug te komen. Het kan je dus echt klanten opleveren, daarom wilde ik een mooie menukaart drukken. Gelukkig ben ik in het verleden zelf werkzaam geweest in de grafische sector, dus ik zou zelf het ontwerp kunnen doen. Mijn chef had een geweldig menu samengesteld, dus voor een menukaart drukken had ik alleen nog een goede website nodig. En die heb ik gevonden in Print Select en zou ik graag als tip willen meegeven aan iedereen die denkt aan een menukaart drukken.

Een goede menukaart drukken kan veel opleveren

Ik wil deze tip graag meegeven omdat er partijen zijn die het hele proces voor je uit handen nemen, maar hiervoor heel veel geld vragen. En dat is zonde. Als je net begint als ondernemer, zit je niet te wachten op zulke grote uitgaven. Vooral omdat je op een menukaart drukken heel makkelijk kunt besparen. Als je al een eigen logo hebt, is het helemaal goed te doen. Het enige wat je dan nodig hebt is een site die alles voor je regelt. Jij hoeft dan alleen maar in te voeren wat je wil, en dan wordt de productie in gang gezet. Zo werkt het in ieder geval bij Print Select. Je kunt kiezen uit allerlei soorten en maten. Welk formaat vind jij handig? Wil je je menukaart staand of liggend, eenzijdig of dubbelzijdig bedrukt? Welk materiaal en gewicht heeft je voorkeur? En wil je deze nog  laten lamineren? Dit zijn allemaal zaken om even goed over na te denken, wil je een menukaart drukken. Als je er uit bent wat je wil, hoef je het alleen maar in te vullen op de site en dan is het zo voor elkaar. Het is zo fijn om op deze manier kosten te kunnen besparen en toch trots te zijn op je kaart. Dat is heel belangrijk, dan kun je met trots je klanten niet alleen goed eten maar ook een goede menukaart voorschotelen.

Goede service en topkwaliteit bij Print Select

Een menukaart drukken is zeker een goed idee, als je naar de site van printselect.nl gaat. Hier kun je rekenen op een aantal mooie voordelen:

  • Goede prijzen
  • Mooie kwaliteit
  • Snelle levering
  • Persoonlijke service

Dit is allemaal heel belangrijk bij dit proces. Je weet dat je op deze professionals kunt rekenen. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen, dan staan ze altijd voor je klaar. Ze hebben veel kennis en ervaring in huis dus het is heel fijn als klant om daar gebruik van te kunnen maken. Ik vind het ook echt leuk, een menukaart drukken. Ik doe dit natuurlijk regelmatig omdat wij veel wisselen met de menukaart. Komt er een nieuw seizoen aan, dan veranderen de gerechten en moet er dus weer een nieuwe menukaart komen. Bovendien verander ik ze elke keer een beetje, met alle kaarten op de tafels ziet het restaurant er elke keer weer een beetje strakker uit. Elke keer is de menukaart drukken bij Print Select een groot succes geweest. De kwaliteit en service zijn altijd top.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn