Behoefte aan een paar extra centimeters? Kies dan voor sneakers met sleehak

4 maart 2017

Posted in Mode en Kleding

Of je nu klein of lang bent, het is altijd een maat die relatief is. Op het moment dat je alleen thuis op de bank zit, dan is het compleet irrelevant of je klein bent of heel lang. Het wordt pas relevant als je de straat op gaat. Als je als man zijnde bijvoorbeeld heel klein bent of in ieder geval kleiner dan de gemiddelde man, dan kan dat lastig zijn als je op zoek bent naar een partner. Vrouwen hebben namelijk vrijwel allemaal een voorkeur voor lange mannen. Het hoeven geen reuzen te zijn, maar ze willen zeker geen man die kleiner is. Deze kleinere mannen zien ze namelijk al snel als een broertje. Blijkbaar representeert een lange(re) man iets van veiligheid en mannelijkheid. Hoewel vrouwen dus wel heel erg gebrand zijn op gelijke rechten en gelijke behandeling, schikken ze zich toch heel snel in een kwetsbare rol in een relatie. Als vrouw zijnde is het ook niet bepaald fijn om klein te zijn. Je wordt immers heel vaak letterlijk over het hoofd gezien. Op de één of andere manier hebben kleine vrouwen meer moeite om respect te verkrijgen. Het is eigenlijk heel gek om te realiseren dat een fysieke eigenschap als lengte zoveel impact kan hebben op je leven. Voor vrouwen is er echter een makkelijke oplossing. Zij kunnen zo maar 10 centimeter aan hun lengte toevoegen via schoenen met hoge hakken of sneakers met sleehak. Beide opties hebben voor- en nadelen. Schoenen of laarzen met een hoge hak zijn bijvoorbeeld perfect voor de meer formele gelegenheden. Vrouwen zien er direct heel anders uit als ze dergelijke schoenen dragen. Maar nadeel is wel dat zulke schoenen niet bepaald comfortabel zijn. Sneakers met sleehak zijn daarentegen juist wel heel comfortabel. Met deze sneakers met sleehak kun je dus je lengte verhogen zonder dat het ten koste gaat van je comfort. Het enige nadeel van sneakers met sleehak is dat deze niet geschikt zijn voor formele settingen. Dus voor die settingen zal je wel gewoon andere schoenen met hoge hakken moeten dragen. Maar de meeste settingen zijn vaak informeel. Het is fijn om te weten dat je tijdens je normale dagelijkse routine toch gewoon comfortabele hoge schoenen kunt dragen. En voor die paar formele settingen kun je natuurlijk prima hoge hakken dragen. bekijk snel de website https://www.mijnschoengeheim.nl/.

De geschiedenis van de sneakers met sleehak

Sneakers worden tegenwoordig veel gedragen, want het zijn comfortabele schoenen en je kunt ze vrijwel overal dragen. De sneaker was ooit bedoeld als een sportschoen. Maar door het feit dat sneakers enorm comfortabel zijn werden de sneakers al snel ook gedragen in de vrije tijd. Inmiddels zijn de sneakers dusdanig geïntegreerd in de maatschappij, dat men ze ook draagt op het werk en op kantoor. Het is dus helemaal niet zo gek dat er nu ook sneakers met sleehak te krijgen zijn. Dit is in feite niet meer dan een logische stap in de ontwikkeling van sneakers. Sneakers met sleehak zijn zeer comfortabel en ze geven de voeten voldoende ondersteuning dankzij de hak die de volledige voetzool bedekt. Met de sneakers met sleehak zijn de zere voeten definitief verleden tijd.

Koop je sneakers met sleehak op mijnschoengeheim.nl

Mocht je op zoek zijn naar sneakers met sleehak, dan ben je bij Mijn Schoengeheim op het juiste adres. Hier kun je namelijk de mooiste sneakers kopen van merken zoals:

  • Lillian
  • GK
  • Molecole
  • LWF
  • Fashion en Renben
  • Sunrise
  • TMS

Het is een website waar je altijd terecht kunt voor die kostbare extra centimeters.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn