De accountant in Hengelo voor al je administratieve zaken

3 maart 2017

Posted in Nieuws

Veel ZZP’ers starten een onderneming op basis van een droom. Deze droom bestaat uit een artikel dat ze willen verkopen of een dienst die ze willen aanbieden. Het kan ook een bepaald kantoor zijn dat mensen openen of een kliniek voor het één of ander. Vaak is de droom vooral gericht op de daadwerkelijke taak die men zou hebben als ze een onderneming starten. Het zijn de kleine details waar men vaak aan voorbij gaat. De boekhouding en de volledige administratie zijn dergelijk details. Natuurlijk weet men wel dat hier op den duur ook aandacht aan besteed moet worden, maar het is niet iets waar veel startende ondernemers direct heel intensief mee bezig zijn. We hebben het nu over beginnende of startende ondernemingen en ZZP’ers, maar mensen die al lang actief zijn in één of andere sector met een eigen bedrijf zijn vaak ook niet zo bezig met de administratie. Heel vaak is de boekhouding een kwestie van natte vinger werk. Dat is jammer, want het is belangrijk dat je de administratie goed op orde houdt. Mocht het zo zijn dat je er zelf geen tijd voor hebt of dat je er zelf altijd heel lang mee bezig bent, dan kun je natuurlijk ook een accountant inschakelen. Mocht je in Hengelo werkzaam zijn, dan is het uiteraard wel zo handig om te kiezen voor een accountant in Hengelo. Misschien denk je dat het zonde van het geld is omdat je zelf ook wel aan de slag kunt met de administratie. Dat is echter een gedachte die je op de lange termijn eerder geld gaat kosten. Een accountant moet natuurlijk betaald worden, maar een accountant in Hengelo zorgt wel voor inzicht in je boekhouding. Vervolgens kan de accountant in Hengelo vaak gemakkelijk zien waar je geld kunt besparen, waar je efficiënter met geld om kunt gaan en waar je het beste in kunt investeren, zodat je op de lange termijn voordeliger uit bent. Dus het is niet alleen fijn dat je niet zelf met de administratie aan de slag hoeft, het is ook gewoon voordelig voor je bedrijf als je de administratie uitbesteedt aan een professionele accountant in Hengelo. Het is namelijk vaak zo dat je bepaalde taken het beste over kunt laten aan degenen die er verstand van hebben. Als je last hebt van je tanden, dan ga je naar de tandarts, als je problemen hebt met je schoenen, dan ga je naar de schoenmaker en als je moeite hebt met je administratie, dan ga je naar een accountant in Hengelo.

De specialiteiten van een accountant in Hengelo

Mocht je zelf ook wel handig zijn met cijfers en dergelijke, dan kun je er ook voor kiezen om bepaalde boekhoudkundige taken uit te besteden en andere niet. Je kunt de accountant in Hengelo dus ook inhuren voor selecte taken. Tevens kun je de accountant in Hengelo ook vragen om je te helpen. Hij/zij kan je dan voorzien van advies en hij/zij kan je eventueel tips geven. Via Beersen & Grandiek kun je in contact komen met een accountant in Hengelo. Deze kan jou dan helpen met zaken als:

  • Belastingadvies
  • Belastingaangifte
  • Administratie

Wil je meer weten over dit administratiekantoor, kom dan vooral eens langs op de website van beersengrandiek.nl.

Neem vrijblijvend contact op met Beersen & Grandiek

Mocht je een vraag hebben of overweeg je om een accountant in te huren, dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Beersen & Grandiek. Je kunt daarvoor telefonisch contact opnemen. Wat je ook kunt doen is gratis een belastingvraag stellen via een contactformulier.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn