Zoekt u een professionele stomerij in Enschede?

31 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een professionele stomerij in Enschede?Vorige maand had ik binnen een week, drie recepties waar ik naartoe moest gaan. Het was namelijk een heel mooi moment voor mij om te netwerken. Ik heb onlangs een nieuwe onderneming gestart en ik heb daarvoor nog veel investeerders nodig dus ik ga alle bijeenkomsten bijlangs waar ik mensen kan vinden die mij kunnen helpen. Ik heb toen gezien dat ik bij alle recepties een smoking aan moest en dat was geen probleem want ik had nog een heel mooi pak hangen. Ik had echter een groot probleem. Bij de eerste receptie heb ik een glas wijn over mijn pak heen laten vallen en dat zorgde ervoor dat ik een grote vlek in mijn pak had. Dat was een ramp omdat ik nog twee recepties op het programma had staan en ik wilde daar ook graag goed gekleed voor de dag verschijnen. Ik ben daarom gaan kijken of ik een stomerij in Enschede kon vinden die mij op korte termijn van dienst kon zijn. Als ik namelijk een goede stomerij in Enschede kon vinden waar ik mijn pak kon laten reinigen, dan zou dat heel ideaal zijn voor mij. Ik heb daarom gekeken of er een goede stomerij in Enschede te vinden was waar ik mijn pak zou kunnen brengen. Het is niet heel moeilijk om een stomerij in Enschede te vinden, het is wel lastig om er een te vinden die je ook op heel korte termijn kan helpen. Ik ben daarom gaan kijken of ik even met een stomerij in Enschede kon bellen nog voordat ik er met mijn pak heen zou gaan. Ik heb toen gezien dat de mensen van eurocleaning.nl mij goed van dienst konden zijn dus ik wilde graag een keer contact leggen met deze stomerij in Enschede. Ik had er heel wat voor over wanneer zij mij voor een goede prijs snel konden helpen en ik heb daarom meteen gekeken of deze stomerij in Enschede diezelfde dag nog in te schakelen was. Ik heb even gebeld en ik kreeg een heel vriendelijke medewerker aan de lijn die mij vertelde dat zij mij goed konden helpen. Deze stomerij in Enschede was bereid om het proces te versnellen zodat ik mijn pak al heel snel weer kon ophalen. 

Deze stomerij in Enschede heeft mij heel goed geholpen 

Ik was heel blij dat ik mijn pak naar deze stomerij in Enschede kon brengen en ik kan u aanraden om ook met deze stomerij in Enschede in zee te gaan. Ik hoefde namelijk helemaal niet veel geld aan deze stomerij in Enschede te betalen en dat had ik niet verwacht. De mensen vonden het prettig dat zij mij konden helpen en ik was blij dat ik mijn pak al heel snel weer bij deze stomerij in Enschede kon ophalen. 

Ik ga hier vaker kleding laten stomen 

Ik kon uiteindelijk naar alle drie recepties in een mooi pak en ik ben blij dat ik eurocleaning heb ingeschakeld omdat:

  • Ik hier heel snel geholpen kon worden 
  • Men mij voor een goede prijs kon helpen 
  • Mijn pak weer als nieuw is 

Kijk voor meer info ook nog even op de site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn