Black ranch houtskool online kopen

27 augustus 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

De echte barbecue-liefhebber weet als geen ander dat het type kolen dat je gebruikt een groot verschil maakt. Goede kolen branden namelijk veel langer en hebben een veel aangenamer aroma dan goedkope kolen. Als je in de zomer graag elk weekend gaat barbecuen doe je er dus goed aan om echte Black Ranch houtskool in te slaan, bijvoorbeeld via de webshop van Kolenboertje.nl. Dit is een shop die zich heeft gespecialiseerd in BBQ-artikelen, en dus bieden ze ook de allerbeste houtskool aan in hun webshop. Deze kun je zowel in kleine oplage als consument kopen, als in partijen, bijvoorbeeld als zakelijke afnemer. Het kan natuurlijk ook dat je een groot (bedrijfs)-feest moet organiseren en daarvoor een flinke partij Black Ranch houtskool nodig hebt. Dat is bij het Kolenboertje heel interessant omdat een grote partij natuurlijk minder kost dan het afnemen van slechts enkele zakken Black Ranch houtskool. Neem gerust eens contact met ze op om te bespreken hoeveel zakken je nodig zou hebben en wat dat zou kosten. Dan helpen ze je graag. Overigens kun je ook met allerlei andere BBQ-gerelateerde vragen bij ze terecht. De medewerkers van deze webshop weten namelijk alles van barbecuen, niet voor niets zijn ze een echte specialist op het gebied van BBQ-benodigdheden!

Waarom Black Ranch houtskool kiezen?

Als je houdt van de smaak van vlees dat je op de BBQ hebt gebakken, dan zou je eens de kwalitatief goede Black Ranch houtskool moeten proberen. Deze geeft jouw stukje vlees namelijk echt wat extra’s ten opzichte van normale houtskool. Black Ranch heeft drie verschillende soorten houtskool, die allemaal van een andere type hout komen, namelijk:

  • Acacia houtskool
  • Marabu houtskool
  • Quebracho houtskool

Alledrie de soorten Black Ranch houtskool hebben hun eigen eigenschappen. Hun houtskool van acacia bijvoorbeeld, is wat grover van vorm dan de rest en heeft een harde structuur. Dit maakt hem ideaal voor professioneel gebruik. De Marabu houtskool heeft een veel lager vochtgehalte waardoor er nauwelijks rook ontstaat bij de ontbranding, en de Quebracho houtskool is een type dat zeer weinig as achterlaat terwijl hij heel goed en egaal verbrandt. Het is dus maar net waar je voorkeur naar uitgaat en wat je wilt betalen voor jouw houtskool. De echter BBQ-liefhebber weet echter dat je met Black Ranch houtskool een prettigere geur en bovendien intensere smaak verkrijgt dan met houtskool van reguliere merken.

Tips voor een lekkere BBQ

Black ranch houtskool online kopenAls je een BBQ hebt gepland voor een groep vrienden of de hele familie wil je natuurlijk dat iedereen geniet van het eten. Je kunt natuurlijk allereerst investeren in een goede BBQ en Black Ranch houtskool. Daarmee heb je de basis voor een goede BBQ al geregeld. Daarnaast kies je het beste voor vers vlees, oftewel vlees van de slager. Hamburgers uit de vriezer zijn namelijk lang zo smakelijk niet! Zorg daarnaast dat je ook genoeg te snacken hebt naast het lapje vlees. maak zelf verse salades, zorg voor zowel wit als bruin stokbrood en koop een aantal lekkere sausjes en kruidenboters om mee te dippen en smeren. Als je dit allemaal in huis haalt kan het niet anders dan dat jouw BBQ-avondje een groot succes wordt! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn