Wilt u uw gesprekstechnieken opvijzelen?

12 juli 2020

Posted in Coaching en Workshops

Als eigenaar van een groot bedrijf, moet ik zorgen dat mijn gesprekstechnieken goed zijn. Ik moet namelijk vaak met grote bedrijven om de tafel gaan zitten om goede deals te kunnen sluiten en dan is het van groot belang dat je weet hoe je je  gesprekstechnieken moet inzetten om te zorgen dat je een goede deal sluit. Ik heb altijd van mijzelf gedacht dat mijn gesprekstechnieken heel goed waren. totdat ik een keer met een vrouw om tafel ging zitten die een training gesprekstechnieken had gevolgd. Ik moet u zeggen dat ik diep onder de indruk was van haar manier van communiceren en ik had meteen in de gaten dat er voor mij nog heel veel werk te doen was. Ik moest namelijk echt gaan kijken hoe ik mijn gesprekstechnieken kon verbeteren want het was duidelijk dat ik nog heel veel moest leren. Ik heb haar toen gevraagd waar zij zulke goede gesprekstechnieken had geleerd en ik heb toen van haar te horen gekregen dat ik een keer naar de site van gesprekstechnieken.nl moest gaan kijken. Zij had deze site ook geraadpleegd toen zij aan haar gesprekstechnieken wilde werken en ik ben daarom meteen gaan kijken wat de mogelijkheden waren om via deze pagina ook aan mijn gesprekstechnieken te gaan sleutelen. Ik moet u zeggen dat ik meteen een heel goede indruk had van deze site en ik ben daarom ook heel erg te spreken over het feit dat ik deze site gevonden heb. Mocht u daarom ook graag een cursus gesprekstechnieken willen volgen, dan kan ik u aanraden om hier een keer te gaan kijken. U zult zien dat u hier heel veel interessante opties kunt vinden en dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat u echt iets zult leren. Ik ben namelijk bij hen in de leer gegaan en achteraf bekeken denk ik dat ik deze cursus gesprekstechnieken tien jaar eerder had moeten voeren. Ik had dan namelijk veel betere deals kunnen sluiten. Ik ben daarom heel blij dat ik uiteindelijk alsnog de stap gezet heb om een training gesprekstechnieken te gaan volgen want hier ga ik de rest van mijn carrière iets aan hebben. 

Mijn gesprekstechnieken zijn aanzienlijk verbeterd 

Ik moet u zeggen dat ik heel blij ben dat ik aan mijn gesprekstechnieken ben gaan werken want ik merk dat ik nu veel betere gesprekken kan voeren. Ik kan beter inschatten wat een partij wil en ik kan op die behoefte inspelen. Ik heb namelijk veel beter leren luisteren en ik ben daarom heel blij dat ik aan mijn gesprekstechnieken ben gaan werken. Ik pluk hier bijna iedere dag wel de vruchten van en ik ben daarom erg blij dat ik deze stap gezet heb.

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden om uw gespreksvaardigheid te verbeteren, dan kunt u het beste:

  • Naar de site van gesprekstechnieken.nl surfen 
  • Bekijken welke mogelijkheden u hier kunt vinden 
  • Uw inschrijving regelen zodat u snel kunt beginnen 

Ik hoop dat u veel aan deze training zult hebben.                                        

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn