Welke autoverzekeringen zijn het beste?

10 september 2019

Posted in Auto's en Motoren

Ik heb vorig jaar mijn rijbewijs gehaald en wilde vorige maand mijn eigen auto kopen. Ik kon het afgelopen jaar vaak de auto van mijn ouders gebruiken en had een auto eigenlijk nog niet nodig. Ik wilde graag mijn eigen auto gebruiken om naar mijn werk te rijden en wilde graag een goedkope tweedehands kopen. Als je een auto hebt, dan moet je verplicht een autoverzekering afsluiten, ik wist alleen nog niet welke het beste voor mij zou zijn. Via de website van netpolis kon ik gemakkelijk verschillende autoverzekeringen vergelijken en een goedkope, maar goede verzekering afsluiten. Vorig jaar besloot ik om te beginnen met rijlessen en mijn rijbewijs te halen. Ik was toen al in het weekend aan het werk bij het bedrijf waar ik nog steeds werk en kon een groot gedeelte van mij salaris apart zetten voor mijn rijbewijs. Ik wist dat ik ooit toch wel een rijbewijs zou halen en ik had toen het geld en de tijd om het te doen. De rijlessen gingen goed en ik kon al snel beginnen met afrijden, gelukkig slaagde ik in de eerste keer. Na een jaar geoefend te hebben met de auto van mijn ouders, wilde ik graag zelf een auto kopen. Als je een auto koopt, dan moet je ook direct een verzekering afsluiten, daarom wilde ik graag autoverzekeringen vergelijken. Ik werk op dit moment nog steeds in het weekend bij dit bedrijf en wilde graag mijn eigen auto gebruiken om naar mijn werk te rijden. Ik gebruikte voorheen vaak de auto van mijn ouders, of ging met het openbaar vervoer, maar dit kostte mij vaak ruim een uur. Autoverzekeringen zijn vaak erg duur, als je nog niet lang je rijbewijs hebt en als je jong bent, daarom wilde ik graag een goedkope, maar goede verzekering uitkiezen.

Gemakkelijk verschillende autoverzekeringen vergelijken 

Toen ik online zocht naar welke autoverzekeringen het beste zijn voor jongeren, kwam ik de website van netpolis tegen. Ik had al een soort auto in gedachten die ik wilde kopen, maar wilde graag weten hoe duur een verzekering zou zijn. Op deze website hoefde ik alleen een aantal gegeven in te vullen, zoals mijn geboortedatum, het aantal schadevrije jaren, het merk en de auto en kreeg daarna een overzicht van verschillende autoverzekeringen. Normaal moet je een kentekennummer invullen, maar ik kon ook het merk en type kiezen. Er zaten grote verschillen tussen de soorten verzekeringen en de kosten en ik besloot om voor de goedkoopste te kiezen.

Mijn eigen auto gekocht

Nadat ik de kosten voor autoverzekeringen had vergeleken, wilde ik een auto uitkiezen. Ik vond een leuke auto voor een goede prijs en kon daarna snel de verzekering afsluiten. Het afsluiten was zeer gemakkelijk en daar was ik niet lang mee bezig. Ik vond de website van netpolis erg handig en door hun heb ik nu een voordelige verzekering, daarom vind ik de website een goede keuze.

  • Via deze website kan je gemakkelijk autoverzekeringen vergelijken
  • Je hoeft alleen een aantal gegevens in te vullen
  • Ik kon de voordeligste verzekering uitkiezen
  • Het afsluiten van de verzekering was erg gemakkelijk en snel    
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn