Pallets bestellen? Kies dan voor Pallet Spoed voordelig en in diverse afmetingen leverbaar!

22 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Pallets zijn er in allerlei afmetingen en kwaliteiten te verkrijgen. Wilt u graag voordelige pallets bestellen? Dan bent u van harte welkom bij Pallets Spoed. Wij bieden u een breed assortiment pallets, zowel nieuw als gebruikt. De levering vindt plaats binnen 2-3 dagen na bestelling en u hoeft bovendien geen transportkosten te betalen! Afmetingen van pallets die u bij ons kunt bestellen zijn beschikbaar vanaf 40 x 60 cm, klein formaat voor bijvoorbeeld een bloemenwand, kleinschalig opslag of tafel tot en met 114 x 114 cm, grote pallets voor veel opslag of grootschalige toepassingen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht voor pallet bestellingen. Benieuwd naar ons volledige assortiment? Bezoek dan onze website palletspoed.nl!

Voordelen pallets bestellen bij Pallet Spoed

  • Pallets kopen vanaf € 3,98
  • Nieuwe en gebruikte pallets
  • Binnen 2-3 dagen gratis geleverd
  • Verschillende palletmaterialen: hout-, CP en kunststof
  • Groot assortiment
  • Hoogwaardige kwaliteit en B-keuze
  • Goede kwaliteit, geen slechte of kapotte pallets
  • Hoge beoordelingen
Er zijn dus verschillende redenen om te kiezen voor de voordelige pallets van Pallet Spoed. De meest gekozen pallets zijn van hout, aangezien deze scherp geprijsd zijn en veel worden toegepast in de transport, opslag en overige toepassingen. Naast houten pallets kunt u bij ons tevens CP en kunststof pallets bestellen. Afhankelijk van uw type transport, zorgen wij ervoor dat u de juiste pallets kunt bestellen. 

Houten, CP en kunststof pallets

Houten pallets
De houten pallet staat bekend om zijn hoge draagkracht en goede kwaliteit. Wanneer het gewicht op de pallet goed wordt verdeeld, heeft de pallet een draagvermogen van 2.000 kilo. Tevens is de houten pallet zeer milieuvriendelijk doordat deze eenvoudig gerecycled kan worden. Het houten pallet is zeer geschikt voor: ruilhandel, internationale handel en Pallet stelling/magazijnstelling. Tijdens de ruil- of internationale handel wordt de pallet over de hele wereld vervoerd. De kans dat er levende organismen achterblijven in het hout is hierdoor groot. Om besmetting te voorkomen, worden de houten pallets behandeld volgens de ISPM 15-regeling. Dit is een hittebehandeling die ervoor zorgt dat levende organismen zich niet kunnen verspreiden via het hout.

CP pallets
Speciaal voor de chemie-industrie is de Chemische Pallet – afgekort als de CP pallet – ontworpen. Kenmerkend voor deze houten pallet is het lichte gewicht en de gladde structuur. De pallets zijn extra glad gemaakt om ervoor te zorgen dat stof, vuil en chemische stoffen zich niet aan de pallet gaan hechten. Hierdoor zijn de pallets eenvoudig schoon te maken.

Kunststof pallets
Naast houten pallets en CP pallets verkoopt Pallet Spoed kunststof pallets. Deze palletsoort wordt veelal gebruikt voor het transport van levensmiddelen aangezien: kunststof pallets zeer licht zijn, vet- en vochtwerend is, eenvoudig te reinigen en te steriliseren zijn en verkrijgbaar zijn in de volgende afmetingen: 80 x 120 cm, 110 x 110 cm en 100 x 120 cm. 

Of u nu opzoek bent naar Europallets, gebruikte pallets of kunststof pallets. Wij bieden u een uitgebreid aanbod pallets aan om eenvoudig online te bestellen tegen de voordeligste tarieven. Benieuwd naar ons aanbod? Breng dan een bezoekje aan onze webshop: palletspoed.nl. Ons team staat graag voor uw pallet wensen, vragen en uiteraard snelle leveringen klaar.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn