Openbare verlichting laat u natuurlijk plaatsen door OVI

22 september 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

ovi-enschede - Openbare verlichtingBent u op zoek naar een bedrijf dat uw openbare verlichting kan plaatsen? Kijkt u dan eens op onze website: ovi-enschede.nl. Wij vinden het belangrijk dat u op een efficiënte manier met uw verlichting omgaat, zeker als het om grote velden gaat. Een sportveld kan eigenlijk alleen verlicht worden door middel van lichtmasten. Wij zijn gespecialiseerd in de bouw en montage van dit type openbare verlichting. Ondanks het feit dat we voornamelijk in Twente en omstreken werken, doen we er beslist niet moeilijk over om naar Groningen, Alkmaar of Vlissingen te reizen. Kortom: wij zorgen in heel Nederland voor de openbare verlichting van sportvelden. Het verzorgen van openbare verlichting op sportvelden is zeker niet het enige dat u van ons mag verwachten. Wilt u bijvoorbeeld een openbare of overdekte parkeergarage verlichten? Of hebt u een groot bedrijfsterrein en wilt u het in de nacht graag verlichten met zachte led verlichting? Misschien hebt u bepaalde toegangswegen die in de avond volop worden gebruikt en bent u verantwoordelijk voor de installatie van de verlichting. Om wat voor project het dan ook gaat, wij bouwen graag de openbare verlichting voor u op. We werken voornamelijk met high performance led verlichting van Philips. Dit geeft een prettige gloed zodat u niet verblind wordt door het licht. En daarnaast is het zeer efficiënt: u verbruikt aanzienlijk minder stroom dan grote gloei- of spaarlampen.

Openbare verlichting zal de veiligheid in uw wijk vergroten

Om wat voor reden u dan ook openbare verlichting wilt installeren, de kans is zeer klein dat we dit project niet aankunnen. Kijkt u eens op onze site naar de vele referenties, achtergelaten door tevreden bedrijven en gemeentes. Er zijn in principe drie verscheidene redenen om voor openbare verlichting te kiezen. Wellicht dat uw overwegingen meerdere redenen aanraken, des te meer voor de hand liggend dat u dan voor openbare verlichting van OVI kiest.

  • Zo kan dit soort verlichting de openbare veiligheid bevorderen. Niet alleen voelt u zich veiliger, u bent daadwerkelijk veiliger. Iemand die van plan is om een beroving te plegen is sneller geneigd om dit in een donker steegje te doen dan in een parkeergarage die goed wordt verlicht. Overigens zijn camera’s als extra afschrikmiddel op dit soort plekken zeker aan te raden.
  • Daarnaast zorgt onze openbare verlichting ervoor dat u beter zicht hebt op het sportveld. U kunt langer door trainen zodat meerdere groepen op een avond kunnen oefenen.
  • En onze openbare verlichting geeft een bepaalde gemoedelijke sfeer aan uw stadswijk of openbaar terrein. Led verlichting kunt u in diverse kleuren krijgen. Het meest gangbare is blauwe en gele verlichting maar als u liever groene, rode of een combinatie aan kleuren wilt hebben dan is dat zeker mogelijk.

Bent u benieuwd naar onze projecten? Bezoek dan onze website

Op onze site vindt u vele voorbeelden van reeds afgeronde projecten. Kijkt u daar eens tussen om inspiratie op te doen. Bent u benieuwd naar de technische gegevens van onze verschillende types verlichting? Dan kunt u gratis de brochures downloaden. Tevens vindt u op de downloadpagina een folder met algemene informatie over OVI Enschede en ons VCA certificaat. Dit staat voor veiligheid, gezondheid en milieu checklist voor aannemers. Onze werknemers zijn zich hiervan bewust en weten hoe ze veilig moeten werken. Uiteraard hebben onze leidinggevenden een BHV-diploma want veiligheid staat hoog in het vaandel. Wilt u graag met ons in contact komen? Stel dan uw vraag door het digitale contactformulier in te vullen en vergeet niet om uw contactgegevens te vermelden. Natuurlijk zijn wij telefonisch bereikbaar en bent u welkom bij ons kantoor in Enschede.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn