Op vakantie met Ortlieb fietstassen

13 september 2016

Posted in Fietsen en Accessoires

De meeste vakantiegangers die wel eens op fietsvakantie zijn geweest kennen het probleem van ruimtegebrek. Je rijdt met een volgeladen auto naar een leuke camping, maar wanneer je vervolgens met de fiets vertrekt kun je eigenlijk niets meenemen. Je gaat dan bijvoorbeeld op pad zonder verbanddoos, zonder zonnebrand en zonder extra drinkwater. Dat is natuurlijk niet ideaal! Ortlieb fietstassen zijn altijd handig, waar ter wereld je ook bent. Op een fietsvakantie kun je simpelweg niet zonder een beetje extra ruimte achterop de fiets. Het is altijd fijn om even snel iets uit de achtertas te kunnen pakken, zodat je niet eerst weer helemaal terug moet naar de auto of de camping. De draagtassen van Ortlieb komen in diverse afmetingen en in allerlei leuke kleuren. Je hoeft niet bang te zijn dat de tas niet op je fiets past: voor elke fiets is wel een model beschikbaar. In een Ortlieb tas bewaar je snel en eenvoudig al je spullen die je op de fiets mee wilt nemen. Sommige modellen hebben een opslagcapaciteit van wel 40 liter, wat wil je nog meer? Wat zijn de voordelen van een Ortlieb tas op vakantie?

  • Altijd de juiste spullen bij de hand
  • Geen last van extra gewicht aan je stuur
  • Waterdicht
  • Reflectoren
  • Geïntegreerd binnenvak

Ten eerste heb je met een Ortlieb tas natuurlijk altijd de juiste spullen bij de hand. Dit kan van alles zijn, de juiste documenten om je te legitimeren, een broodje voor onderweg, of gewoon een fotocamera om alles vast te kunnen leggen. Op de fiets wil je gewoon meer meenemen dan je kwijt kunt: met een achtertas is dat verleden tijd. Een stel kan er ook voor kiezen om twee tassen aan te schaffen: nooit meer ruimtegebrek!  Hiernaast is het ook erg fijn dat je geen extra gewicht aan je stuur hebt hangen. Kampeerders zonder fietstassen besluiten al snel om een plastic tas met wat spulletjes mee te nemen en deze aan hun stuur te hangen. Dat is gevaarlijk, omdat je hierdoor de macht over je stuur kunt verliezen. Met een fietstas haal je dit gewicht naar achteren, waardoor je veel meer controle hebt.

Ortlieb: waterdicht, veilig en gemakkelijk

De meeste Ortlieb fietstassen zijn voorzien van een rolsluiting. Deze sluit de tas hermetisch af. Hierdoor blijven etenswaren langer goed en komt er geen water bij je dure elektronica. De tassen zijn helemaal afgestemd op fietstochten door barre omstandigheden! Hiernaast zitten er handige reflectoren op de tas. Auto’s die aan komen rijden door dichte mist zien je al vanaf tientallen meters afstand. Wanneer je gaat fietsen is het belangrijk om te denken aan je eigen veiligheid, met deze fietstassen laat je duidelijk merken waar je bent. Tot slot hebben de meeste modellen ook een geïntegreerd binnenvak. Hier kun je alle spullen in kwijt die je echt niet wilt verliezen. Je kunt hierbij denken aan een portemonnee, een ID-kaart of paspoort, een betalingsbevestiging of je fietssleutels. Iedere keer dat je op de fiets stapt merk je hoe handig de fietstassen van Ortlieb zijn. Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog een tas voor jezelf!

Een topmerk voor bodemprijzen

Op https://www.fiets-tassen-shop.nl/ortlieb.html vind je diverse soorten fietstassen voor scherpe prijzen. De tassen worden snel geleverd en zijn veilig digitaal af te rekenen. Wanneer je bijna op vakantie gaat en nog snel een fietstas nodig hebt is dat dus geen probleem: bij deze site kun je terecht voor al je spoedbestellingen. Klik snel op bovenstaande link en bekijk het volledige aanbod. Binnen no time heb jij de tas gevonden die helemaal bij je past. Fijne vakantie!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn