Ons huis verkopen in Scheveningen

13 december 2018

Posted in Financiën en Verzekeringen

Nu de markt zo lekker aantrekt en ook hier in Scheveningen de huizenprijzen stijgen leek het ons tijd om ons huis te verkopen in Scheveningen. We hebben hiervoor Maximaal Makelaars ingeschakeld. Op www.maximaalmakelaars.nl hebben we wat informatie over deze makelaar ingewonnen en zij leken ons de juiste partij voor:

  • De waardebepaling
  • Het verkoopadvies
  • De juiste begeleiding
  • Het vinden van een koper

Een huis verkopen in Scheveningen doe je natuurlijk niet zelf. Hiervoor heb je een expert nodig die weet hoe je een huis moet verkopen in Scheveningen en wat daarbij komt kijken. Daarnaast is een huis verkopen in Scheveningen helemaal een vak apart, want niet alleen richt je jezelf daarbij op de lokale markt, maar is het juist ook belangrijk om de potentiële kopers in heel Nederland te bereiken. Wij hebben immers jaren geleden zelf ons  huis in Scheveningen gekocht, terwijl wij juist uit de polder zijn getrokken. Hiervoor woonden wij in Almere Buiten en omdat mijn vrouw graag terug wilde naar de kust, waar ze vandaan komt, hebben we toen dit huis gekocht. Nu we wat ouder worden hebben we echter besloten om een appartement te kopen met uitzicht over zee en daarom willen wij ons huis verkopen in Scheveningen.

Een huis verkopen in Scheveningen met Maximaal Makelaars

Zoals gezegd hadden we al een goede indruk van Maximaal Makelaars gekregen bij het bekijken van de website. Toen we met hen om tafel zijn gegaan werd dit absoluut bevestigd en hebben we besloten om samen met hen ons huis te verkopen in Scheveningen. Het voordeel van Maximaal Makelaars is dat zij de markt hier heel erg goed kennen. Ze weten wat de afgelopen jaren de prijs is geweest waarvoor soortgelijke huizen in Scheveningen verkocht zijn. Ze kennen de verschillende buurten, weten ook goed wat de mentaliteit is van de mensen hier en hoe je een zo breed mogelijke doelgroep kunt aanspreken. Kijk, een huis verkopen in Scheveningen is wat dat betreft haast een specialisme te noemen. Het is een heel speciale woningmarkt in Nederland en enerzijds lijkt het makkelijk om een huis te verkopen in Scheveningen. Er zijn immers veel mensen die ervan dromen om te wonen aan de kust. Toch moet je daarbij ook waken dat je niet te maken krijgt met dromers die een huis willen kopen en uiteindelijk afhaken. Maximaal Makelaars maakt zich er hard voor om de markt te bewerken en het huis op dusdanige manier te promoten dat de juiste doelgroep wordt aangesproken. Ze maken daarbij ook een goede inschatting van het publiek dat geïnteresseerd lijkt in het huis. Wanneer ze te maken hebben met een dromer, dus iemand die graag in Scheveningen wil wonen, maar die impulsief reageert omdat hij bij toeval het huis heeft gezien, dan gaat Maximaal Makelaars hier heel erg professioneel mee om. Het blijft natuurlijk een potentiële koper en dat is heel belangrijk om te erkennen. Toch is het ook belangrijk dat het huis daadwerkelijk verkocht wordt en juist dit vakmanschap levert Maximaal Makelaars ons.

Het huis gaat de verkoop in

We hebben definitief besloten om ons huis te verkopen in Scheveningen en Maximaal Makelaars heeft inmiddels de eerste bezichtigingen al begeleid. Het ziet ernaar uit dat er mensen bij zitten die al zeer geïnteresseerd zijn in de koop van ons huis en dat stemt ons natuurlijk heel erg positief. Mijn vrouw en ik zijn ondertussen al bezig met het plannen de verhuizing naar ons nieuwe appartement. Wat dat betreft is het verkopen van je huis en het aankopen van een nieuw huis een hectische gebeurtenis en dan is het erg belangrijk dat je met goed vakmanschap te maken hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn