Met Epdm rubber hebt u een ideaal dakbedekkingsmateriaal

29 september 2017

Posted in Woning en Tuin

EPDM dakbedekking - EPDM stroken - EPDM folie kopen | EPDM XL

Het bijzondere materiaal “Epdm rubber” is ideaal voor de isolatie van uw dak. Want een huis wordt tegenwoordig gebouwd van beton en bakstenen. Uw dak, of het nu gaat om een schuin of een plat dak, bestaat dus uit grote blokken beton. Bij schuine daken bestaat de constructie overigens vaak uit hout en dakpannen. U moet natuurlijk wel uw dak isoleren. Want water zal beton en zeker hout op de lange termijn aantasten. U wilt daarom een rubber gebruiken in plaats van het verouderde teer dat men vroeger gebruikte om platte daken te isoleren. Gebruik daarom het gitzwarte Epdm rubber want het is aldus speciaal ontworpen als isolatiemateriaal. Het is niet de enige reden om Epdm rubber te gebruiken. Want als afwerking staat het niet alleen erg netjes en isoleert het uw huis uitstekend, het zal ook de vele weersomstandigheden zoals we die kennen hier in Nederland moeiteloos kunnen weerstaan. Zure regen, oliën, koude en warme temperaturen, Uv-straling, het komt allemaal niet door de Epdm rubber heen mits u het goed hebt aangelegd. Wij van epdmxl.nl kunnen u helpen met de aanleg van dit Epdm rubber. Zo geven we u te allen tijde duidelijke instructies mee. Erg handig als u als particulier die regelmatig klust een schuurtje of garage hebt gebouwd. Samen met een vriend of familielid Epdm rubber leggen op het dak? Lees dan deze instructies goed door. Mocht u op dat moment vragen hebben dan kunt u direct onze klantenservice bellen want we kunnen u in realtime helpen. Heeft het minder haast? Dan staat het u vrij om even een e-mail te sturen. Voeg er eventueel foto’s bij zodat we het dak kunnen visualiseren en we u van beter advies kunnen voorzien.

Epdm rubber kent vele positieve eigenschappen

Het moge duidelijk zijn dat Epdm rubber de beste keuze is in deze moderne tijden. Het is ideaal om te vervoeren want het zijn rollen in plaats van zware lappen. Zorg ervoor dat de ondergrond geschuurd en geëgaliseerd is. Breng dan de onderlaag aan en lijm uiteindelijk het Epdm rubber er op vast. De hoeken kunt u afwerken met daktrimmen en Epdm prefab hoeken en natuurlijk kunt u al deze accessoires samen met uw Epdm rubber online bij ons bestellen. Want naast hoeken en rollen rubber in verschillende diktes zult u onder andere de volgende accessoires nodig hebben:

  • Lijmen en kitten om raden mee af te dichten,
  • Hemelwaterafvoeren zodat overtollig water niet op uw dak blijft liggen,
  • Folie en stroken.

Voor degene die liever alles in één keer bestelt bieden we handige pakketten aan waarin u in principe alle producten vindt om een schuur te voorzien van een goed geïsoleerd dak.

Wij leveren in principe altijd binnen 3 werkdagen

Sterker nog, als u vandaag voor 17:00 uur bestelt, dan is de kans erg groot dat we de volgende dag al bij u komen afleveren. U betaalt overigens geen verzendkosten dus tel uit uw winst. Het prettige aan een webwinkel is echter dat u altijd kunt bestellen. Letterlijk 7 dagen per week, 24 uur per dag. U kunt ook eerst een prijsopgave opvragen als u bijvoorbeeld als aannemer erg veel Epdm rubber tegelijkertijd wilt bestellen. We sturen u dan graag een gratis offerte toe. Gaat u daar akkoord mee? Pas dan brengen we kosten in rekening en zullen we ons best doen om dit handige materiaal zo snel mogelijk te bezorgen op uw werkplaats. Vergeet u niet om ons te beoordelen? Op dit moment hebben we een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 9,1 maar dat kan altijd beter.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn