Knijpdouche

1 oktober 2017

Posted in Mens en Gezondheid

Wilt u op een eenvoudige manier bescherming bieden tegen legionella? Dan bent u bij Rada Safe Nederland aan het juiste adres. Wij werken al sinds 2006 samen met ervaren leveranciers en fabrikanten om voor u de beste legionella preventie te bieden, zodat u altijd beschermd blijft. Onze producten zorgen ervoor dat u tappunten ook bij een geconstateerde besmetting in gebruik kunnen blijven en dat de gezondheid van de gebruikers voor 100 procent gewaarborgd is. Een van onze populairste producten is de knijpdouche. Hiermee beschermt u ook uw spoelkeuken tegen de gevaren van legionella en andere bacteriën, zodat u zich hier geen zorgen om hoeft te maken. Een must-have voor iedereen die werkt met risicogroepen of te maken heeft met een legionella uitbraak.

De juiste knijpdouche met legionella bescherming

Legionella is een gevaarlijke bacterie, die zelfs dodelijk kan zijn, zeker bij gebruikers met een verlaagde weerstand. Daartoe behoren ouderen, maar ook rokers of zieken. Als u dus veel te maken heeft met deze groepen is het verstandig om preventief op te treden en overal waar u gebruik maakt van drinkwater de juiste bescherming aan te brengen. Legionella groeit goed in zoet water en is daarom vaak te vinden in het drinkwater, al is het maar in kleine hoeveelheden. Gebruikers met een verlaagde weerstand kunnen echter nog steeds geïnfecteerd worden door een kleine concentratie legionella bacteriën, dus het is zaak om direct op te treden. Met onze producten filtert u het drinkwater voordat u het gebruikt. Op deze manier kunnen de bacteriën op geen enkele manier bij uw gebruikers terecht komen. Wij hebben producten voor iedere sanitaire installatie, waarvan de twee belangrijkste de knijpdouche en de douchekop zijn. De douchekop is gemakkelijk te installeren op een normale douche en zorgt ervoor dat al het water dat door de douchekop stroomt gefilterd wordt. Op deze manier weet u zeker dat er geen bacteriën bij de gebruiker terecht komen. Ook bieden wij veilig kraanwater aan met onze Tap Safe, een filter voor op de kraan. Ook hiermee bent u op optimaal beschermd tegen deze schadelijke bacterie.

Ook in de keuken beschermd

Naast douchekoppen bieden wij nu ook de knijpdouche aan. Deze is gemakkelijk aan te brengen in de keuken of spoelkeuken en zorgt ervoor dat u ook in de keuken beschermd bent. U staat er niet bij stil, maar u gebruikt veel drinkwater in de keuken en het is van belang dat als u werkt met risicogroepen ook deze bron van drinkwater beschermd is. Met een knijpdouche is dit gemakkelijk gebeurd. De knijpdouche installeert u gemakkelijk, waarna u voorzien van bent van een log 7 bescherming tegen bacteriën. U weet dus zeker dat u optimale bescherming heeft. En bij een knijpdouche is het daarnaast belangrijk dat de levensduur van het filter lang is, omdat u de knijpdouche veel gebruikt op een dag. De levensduur van onze filters is afhankelijk van hoeveel water u gebruikt, maar gaat zeker twee maanden mee. Hoe meer water hoe gebruikt, hoe sneller u het filter moet vervangen. U merkt ook direct aan de knijpdouche dat u het filter moet vervangen, zodat u nooit hoeft te twijfelen of u het filter nog moet vervangen. Wat voor knijpdouche u dus heeft, bij Rada Safe Nederland vindt u altijd het juiste filter. Onze filters zijn voorzien van alles wat nodig is om optimale bescherming te bieden. Zo is het niet mogelijk voor water om terug te stromen en is het filter gemakkelijk uit te wisselen. Voor wat voor situatie u de knijpdouche ook nodig heeft, bij Rada Safe Nederland vindt u de juiste oplossing voor legionellapreventie. Bekijk snel de website https://radasafe.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn