Koop jouw Roland Garros tickets

5 januari 2017

Posted in Nieuws

ticketsnederland - Roland garros tickets

Eind mei is het weer zo ver: dan spelen de grootste tennisspelers van dit moment weer op het Roland Garros evenement in Parijs. Twee weken lang kun je genieten van goede matches en hiervoor koop je natuurlijk jouw Roland Garros tickets via de website Tickets Nederland. Er zijn uiteenlopende redenen waarom je via deze website je kaarten aanschaft voor uiteenlopende evenementen en concerten. Een van de redenen zijn de vele betaalmogelijkheden die ze aanbieden.

  • iDeal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Bankoverschrijving

Zodra de betaling van de Roland Garros tickets is afgerond wordt de bestelling afgerond en krijg je de kaarten zo snel mogelijk naar je opgestuurd. Let er tijdens het bestelproces dus goed op dat je al je gegevens goed invult en dat je hier geen fouten in maakt. Ontdek je later toch nog dat er iets is mis gegaan? Neem dan contact op met de klantenservice van Tickets Nederland. Zij staan tijdens de verschillende processen van het bestellen van kaarten voor je klaar om je verder te helpen. Zowel voor, tijdens als na het aanschaffen van de kaarten. Als je ergens vragen over hebt of je hebt hulp nodig, laat het dan zeker aan ze weten!

De meest gestelde vragen over Roland Garros tickets

Als je vaker online kaarten bestelt voor concerten en evenementen, dan weet je waarschijnlijk precies hoe het in zijn werk gaat. Is dit je eerste keer dan is het wel prettig dat je een plek hebt waar je terecht kunt voor vragen. Bij Ticket Nederland hebben ze daarom een goede klantenservice om je verder te helpen. Als je Roland Garros tickets bestelt dan krijg je niet alleen een uitstekende service, maar ook een ticketgarantie. Dit betekent dat de kaarten die je aanschaft gegarandeerd echt zijn. Als je vaker online kaarten bestelt, dan is het je misschien wel eens overkomen dat je Roland Garros tickets gekocht hebt die niet echt zijn. Bij Tickets Nederland hoef je daar niet bang voor te zijn. Met de ticketgarantie die zij geven, ben je er altijd van verzekerd dat je toegang krijgt tot het evenement. Roland Garros tickets zijn te verkrijgen voor verschillende categorie├źn. Aan deze categorie├źn zijn verschillende prijzen verbonden natuurlijk. De goedkoopste Roland Garros tickets geven je het minste zicht op het veld, maar alle tickets die je koopt via Tickets Nederland geven je een geweldige ervaring van het evenement. De duurste tickets geven je uiteraard de beste ervaring van het tennistoernooi. Wil jij het liefst helemaal vooraan zitten? Dan zijn dit de tickets die je moet hebben!

Geef Roland Garros tickets cadeau

Heb jij Roland Garros tickets gekocht, maar ben je niet meer in de gelegenheid om te gaan? Dan kun je de tickets gewoon aan iemand anders cadeau doen. Alle tickets die je via Tickets Nederland aanschaft zijn overdraagbaar. Je kunt er dus ook voor kiezen om iemand tickets cadeau te geven voor een speciale gelegenheid, een verjaardag bijvoorbeeld. Veel mensen vinden dit een erg prettige optie. Naast de Roland Garros tickets kun je ook andere opties boeken na het aanschaffen van de tickets. Aangezien het Roland Garros evenement plaatsvindt in Parijs is het wel zo handig om direct je hotel en vervoer te regelen. Ook hiervoor ben je bij Tickets Nederland aan het juiste adres. Zij geven je de beste opties voor hotels en het vervoer naar het evenement. Je kunt zo dus in een keer alles regelen voor het evenement. Je hoeft je er dan geen zorgen meer over te maken. Eind mei kun je dan genieten van je trip naar Parijs. Ga niet alleen naar Roland Garros, maar bezoek ook de prachtige stad.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn