Kiezen voor een minolta

6 januari 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

jwsraalte - minolta

Een aantal maanden geleden richtte ik mijn eigen bedrijf op en al snel had ik mijn eerste klanten binnen en had ik genoeg geld om een eigen kantoor te huren. Dit was ook wel nodig ook, want het is toch wel erg lastig om privé en zakelijk gescheiden te houden als je werkt vanuit thuis. Ik was dan ook maar wat blij dat ik in mijn eigen kantoor aan de slag kon. Maar voordat ik hier ook daadwerkelijk tijdens werkdagen mijn intrek in kon nemen, moest ik het natuurlijk eerst inrichten. Gelukkig was dit zeer eenvoudig gedaan met behulp van JWS Alles Voor Kantoor. De naam zegt het al: hier hebben ze alles voor kantoor. En met alles bedoelen ze ook echt alles. Het is een hele prettige website om te winkelen en ik had binnen de kortste keren alle spullen die ik nodig had. Van een minolta multifunctional tot een heerlijke bureaustoel (onderschat niet hoe belangrijk dat is!)

  • Multifunctionals konica minolta
  • Automatisering
  • Kantoor- en projectinrichting
  • Kantoorartikelen

Dit zijn de verschillende zaken waarvoor je bij JWS aan het juiste adres bent. Ik heb hier alles voor mijn kantoor aangeschaft en nog steeds kom ik regelmatig terug als ik bepaalde dingen nodig heb. Ze zijn erg betrouwbaar en ze zorgen er altijd voor dat ik mijn bestelling snel op kantoor heb. Iets dat ik zeker wel kan waarderen.

Een goede service voor de minolta

Wanneer je allerlei producten voor je kantoor wilt aanschaffen, dan is het soms lastig om het overzicht te houden. Zeker omdat ik vanaf het begin moest beginnen en dus eigenlijk nog helemaal niets had. Ook al hebben ze alles wat je maar wensen kunt op de website van JWS, het was soms lastig om door te hebben of ik nu echt alles had wat ik nodig had voor in mijn kantoor. Daarnaast wil je met zaken zoals het uitkiezen van een multifunctional toch wel wat meer informatie om zeker te weten of je wel de goede keuze maakt. Toen ik dus bij die producten beland was, heb ik dan ook contact opgenomen met de medewerkers van JWS. Ik wist al vrij snel dat ik een minolta multifunctional wilde. Ik had al een aantal goede verhalen over deze apparaten en het merk gehoord en ik wist dat dit zeker binnen mijn persoonlijke eisen zou passen. Nu is het natuurlijk zo dat het merk minolta meer dan een product op de markt heeft en dus wilde ik graag weten wat het verschil was tussen de verschillende apparaten die ik op de website kon krijgen. Ik werd keurig te woord gestaan door een van de medewerkers van JWS en hij wist mij precies te vertellen waar ik wel en niet naar moest kijken bij het uitkiezen van een minolta. Uiteindelijk hebben we met zijn tweeën de keuze geminderd tot twee apparaten en nadat ik opgehangen had, heb ik mijn definitieve keuze gemaakt.

De aflevering van de minolta

Na het afronden van mijn bestelling, was het natuurlijk wachten totdat deze bij mij werd afgeleverd. Dit vond op zeer korte termijn plaats en ik kon dus voordat ik het wist aan de slag met het inrichten en indelen van mijn kantoor. Het installeren van de minolta ging verrassend snel. Ik ben niet altijd even goed met apparaten, maar de minolta is duidelijk en het is meteen te zien dat deze apparaten zeer gebruiksvriendelijk zijn. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor op kantoor. Mijn minolta multifunctional heeft verschillende functies waar ik graag gebruik van maak. Het was dus zeker de perfecte keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn