Gebruik zakelijk glasvezel in combinatie met een cloud

13 januari 2017

Posted in Nieuws

Traag internet is vreselijk. Dat geldt niet alleen voor particulieren. Ook bedrijven kunnen hier enorm onder lijden. Er zijn vele bedrijven die voor een groot deel afhankelijk zijn geworden van het internet. Denk aan callcenters, webwinkels en instellingen die hun diensten via het internet aanbieden. Ook de effectenbeurs werkt grotendeels online. Zaken worden beklonken en dat betekent dat een trage verbinding die continu wegvalt geen goed beeld van uw bedrijf oplevert. Herkent u dit probleem maar kunt u geen provider vinden die aan uw wensen voldoet? Laat dan ons bedrijf u helpen. Wij van comsave.nl kunnen u helpen bij het vinden van de ideale zakelijk glasvezel provider. Hebt u liever een ander type internet? Dan is dat ook zeker mogelijk. Maar we willen u er wel op wijzen dat u met betrekking tot zakelijk glasvezel veel ruimte en mogelijkheden hebt. Op basis van de oppervlakte van uw bedrijf maar met name de intensiteit van het gebruik en de hoeveelheid werknemers kunnen we berekenen welke snelheid voor uw bedrijf optimaal is. Daardoor is de snelheid enorm maar betaalt u niet te veel. Mocht uw bedrijf uitbreiden dan kunt u altijd een duurder abonnement voor uw zakelijk glasvezel afsluiten bij uw provider. Doet u daarom vandaag nog de gratis postcodecheck. Op basis van uw postcode ziet u direct welke provider in Nederland bij u in de buurt zakelijk glasvezel aanbiedt. Kies de aanbieder uit die u wenst en laat het vervolgens aan Comsave over om alles op orde te maken. Niet alleen regelen we het papierwerk, we sluiten u tevens op het nieuwe netwerk aan. Zelfs voor eventueel onderhoud mag u op ons rekenen.

Overal werken dankzij zakelijk glasvezel

U kunt een abonnement op zakelijk glasvezel nemen zodat u uw eigen services kunt verbeteren. En dat is letterlijk geld waard. Naast een razendsnelle verbinding kunnen we u tevens van VOiP voorzien, dat betekent dat uw telefoonkabels de prullenbak in kunnen. Met VOiP kunt u namelijk via het internet, uw eigen zakelijk glasvezel, bellen met klanten en partners. U slaat twee vliegen in één klap terwijl u niet langer geld hoeft te betalen voor een aparte telefoonrekening. Elk bedrijf met een klantenservice of callcenter zal gegarandeerd vele kosten kunnen besparen dankzij de combinatie van zakelijk glasvezel en VOiP. Is zakelijk glasvezel helemaal niet mogelijk bij u in de buurt omdat er nog geen enkele provider zakelijk glasvezel heeft gelegd in uw regio? Dan bieden we nog vele andere internetnetwerken aan zoals:

  • Kabelinternet,
  • Een DSL verbinding,
  • Of een straalverbinding.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden.

Doet u eerst de postcodecheck via onze website

Vergeet dus niet om die postcodecheck te doen en kies dan een provider uit. U kunt zelf met onze online calculator berekenen wat de optimale snelheid is voor uw bedrijf, maar u kunt ook onze hulp inroepen. Zo zijn we via de telefoon, chat en mail standaard te bereiken. Tot slot is het wellicht handig om een cloud aan te vragen. Een cloud is een beschermde digitale omgeving waar bedrijven hun documenten in kunnen bewaren. Omdat het niet op een harde schijf op het kantoor staat opgeslagen betekent dit dat u er te allen tijde bij kunt. Vaak wordt het goed afgeschermd met een wachtwoord zodat u als werkgever kunt bepalen wie toegang krijgt tot deze gegevens. Dit heeft natuurlijk als voordeel dat mensen thuis kunnen werken maar ook tijdens lange reizen in het vliegtuig of aan de andere kant van de wereld in een hotelkamer tijdens een zakenreis. Comsave helpt u graag bij de opzet van uw eigen cloud.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn