Kies ook voor kunststof opslagtanks

30 maart 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wijtmansplastics - Kunststof opslagtanksHebt u in uw bedrijf ook te maken met vele vloeibare stoffen, die u veilig en wel op zou willen slaan? Voldoen uw huidige tanks niet meer en bent u daarom op zoek naar nieuwe exemplaren? Denk dan eens aan zogeheten kunststof opslagtanks. Hier kunt u werkelijk alles in kwijt. Het is een heel goed idee om hier voor te gaan, omdat kunststof opslagtanks:

  • aan ieders hoge verwachtingen voldoen
  • bestand zijn tegen de meest uiteenlopende vloeistoffen, ook tegen chemicaliën
  • gemakkelijk te reinigen zijn
  • erg degelijk zijn en dus jaren mee kunnen gaan
  • weinig onderhoud vragen, dus dat scheelt ook weer.

Kortom, kiezen voor kunststof opslagtanks is een must. U kunt hier bijna niet meer omheen. Er zijn natuurlijk ook vele andere soorten tanks verkrijgbaar, maar vaak is hierbij het probleem dat ze toch bepaalde stoffen doorlaten. Of het komt ook wel voor dat chemische substanties dan in de tank zelf trekken, waardoor ze er niet meer uit te krijgen zijn en waardoor de opslagtank dus ook niet meer voor andere toepassingen kan worden gebruikt. Al met al vormen kunststof opslagtanks de ideale oplossingen om alle vloeibare substanties in op te slaan. Er is nog nooit iemand minder van geworden en dit zal u ook niet overkomen. Maar waar vindt u die? Waar vindt u goede kunststof opslagtanks, waar u na aankoop weer jaren mee vooruit kunt? Als dit ook een vraag is die in uw hoofd rond aan het spoken is, dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk volgaarne eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u iets meer te vertellen over ons brede aanbod in kunststof opslagtanks. Wij zijn van alle markten thuis en hebben daardoor ook voor ieder wat wils. En dat is natuurlijk altijd goed om te weten. Door ons brede assortiment in kunststof opslagtanks is er bij ons altijd wel iets van uw gading te vinden. Ook hebben wij daardoor nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen wij dit bij u niet doen. Voorts bieden wij niet alleen vooraf gemaakte modellen aan, maar ook kunststof opslagtanks die speciaal voor uw firma op maat gemaakt worden. En zeg nou zelf, dat zou toch fantastisch zijn? Daar zou u toch ook wel graag gebruik van willen maken? Aarzel dan niet langer en breng vandaag nog even een bezoekje aan wijtmansplastics.nl, dat is onze site. Hier vindt u meer informatie over wat wij zoal voor u kunnen betekenen op het gebied van kunststof opslagtanks. Wijtmans Plastics staat te allen tijde voor u klaar met oplossingen op maat! Daar komt u verder mee! Wij hopen u dan ook binnenkort al te mogen begroeten op onze website of in onze werkplaats.

De beste kunststof opslagtanks vindt u bij Wijtmans

Het staat als een paal boven water dat u voor de echte kunststof opslagtanks beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij ons een stuk voordeliger uit bent. Wij hebben namelijk niet alleen een ontzettend ruime keuze en de mogelijkheid om de kunststof opslagtanks speciaal voor u op maat te maken, maar ook een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding. En dit betekent dat u bij ons waar voor uw geld krijgt. Of in andere woorden: bij ons zit u voor een dubbeltje op de eerste rang. En bij Wijtmans blijft dit dan niet bij lege beloftes of gladde verkooppraatjes, nee, wij doen wat wij beloven. Als zij zeggen dat wij u topkwaliteit voor een zacht prijsje kunnen bieden, dan maken wij dit ook waar. Hoe dan ook. Onze passie ligt ook bij het ontwerpen en bouwen van kunststof opslagtanks en daarom hebben wij er ons beroep van gemaakt. U profiteert van onze jarenlange ervaring en onze expertise op dit vlak! Verder zoeken heeft dus geen enkele zin, want met wijtmansplastics.nl hebt u de betrouwbare partner gevonden waar u naar op zoek was. Graag tot ziens op onze site!

Als u voor ons kiest, dan kiest u voor een totaaloplossing

Wijtmans Plastics is al sinds jaar en dag gespecialiseerde in het leveren van de allerbeste kunststof opslagtanks. Maar dat is niet het enige. Want wij zorgen namelijk ook voor het onderhoud, indien u dit wenst. Wij komen graag bij u langs om te controleren of alles nog goed gaat en er geen lekkage kan komen. Op die manier voorkomt u een hoop narigheid. Kost dit veel? Nee hoor, onze service is altijd betaalbaar. En dat vinden wij ook niet meer dan logisch. Voorts geven wij u ook allerlei tips om ervoor te zorgen dat uw kunststof opslagtanks langer mee gaan. En ook dat werkt in uw voordeel. Op die manier hoeft u niet meer zo snel nieuwe te kopen. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst nog eventjes van de hoed en de rand willen weten, voordat u een definitieve beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee gaat? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Schroom daarom niet en neem vandaag nog even contact met Wijtmans Plastics op. U kunt dit doen door het contactformulier op wijtmansplastics.nl in te vullen of een mailtje te sturen naar ons e-mailadres. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons over de kunststof opslagtanks. Natuurlijk kunt u ook bellen met de klantenservice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn