Kies ook voor elektrische handendrogers

11 maart 2016

Posted in Nieuws

In deze tekst willen wij u graag wat meer informatie geven over het gebruik van elektrische handendrogers. Dus hebt u een horecagelegenheid, een restaurant of een café, dan is het belangrijk om even goed op te letten op dit moment. Want elektrische handendrogers zouden ook wel iets voor u kunnen zijn. Het zit namelijk zo dat handdoeken in een cafeetje niet meer zo’n goed idee zijn. Er komen elke dag heel veel verschillende mensen en die vegen er allemaal hun handen aan af. Hiervoor kunnen er veel bacteriën in de handdoek gaan zitten. En die wast u er niet zomaar weer uit. Bovendien is het natuurlijk ook niet zo dat de handdoeken elk uur verwisseld worden en daardoor hangt-ie er wel een tijdje. Uw gasten kunnen het soms ook minder fris vinden, als er geen elektrische handendrogers hangen. Ze storen zich aan de handdoek en vegen hun handen dan maar aan hun eigen kleren af. Al met al kunt u veel beter voor elektrische handendrogers gaan kiezen, omdat u er op die manier voor zorgt dat uw horecagelegenheid aan de hoogste standaards van hygiëne zal voldoen. Daarnaast komt u uw gasten tegemoet door ze een hygiënische manier van handen drogen aan te bieden. Maar de elektrische handendrogers zijn niet alleen geschikt voor plekken waar veel mensen komen, maar ook voor keukens waar voor heel veel personen gekookt moet worden. Het gaat hierbij dan bijvoorbeeld om een keuken van een verzorgingstehuis, een ziekenhuis of een groot bedrijf. Als uw keukenpersoneel de handen heeft gewassen, dan moeten die uiteraard ook weer droog worden. En dit kan dan het beste met de elektrische handendrogers. Hiermee zorgt u er namelijk voor dat er geen vochtige handdoeken in de keuken komen te hangen, waar allerlei bacteriën in zitten. Deze kunnen zich eventueel verspreiden door de ruimte en dat is natuurlijk niet zo hygiënisch. En daarom is het voor vele grote keukens ook verplicht om elektrische handendrogers te hebben hangen. Kortom, als u in de horeca of een grote instelling werkt, dan ontkomt u er niet aan om elektrische handendrogers voor uw personeel en uw gasten te hebben. En als een dergelijke aanschaf onontkoombaar is, dan is het uiteraard van groot belang om een betrouwbare winkel te vinden om ze aan te schaffen. Hierover wordt u meer uit de doeken gedaan in de volgende alinea. Wij raden u dus aan om zeker verder te lezen!

Hier vindt u de beste elektrische handendrogers

Veel mensen zien toch maar van de aankoop van elektrische handendrogers af, omdat ze bang zijn dat zoiets erg veel kosten met zich mee gaat brengen. En daarom laten ze dit maar aan hun neus voorbij gaan en proberen ze het anders op te lossen. Papieren handdoekjes zijn een veel voorkomend alternatief, maar die worden steeds weggegooid en dat is niet echt goed voor het milieu. Bovendien kan het dan snel een chaos worden op het toilet of in de keuken. Elektrische handendrogers zijn dus echt de enige juiste oplossing voor het drogen van handen. En gelukkig is het zo dat er nu een rijk gesorteerde webwinkel bestaat waar zo’n handendroger helemaal niet duur is. En zeg nou zelf, dat zou u toch ook wel goed uitkomen? Bij Horecaworld.biz bent u aan het juiste adres als u de elektrische handendrogers voor een zacht prijsje aan wilt schaffen. Wij zorgen er namelijk te allen tijde voor dat u niet te diep in de buidel hoeft te tasten hiervoor! Bovendien is het ook nog eens zo dat u bij ons altijd topkwaliteit van de bovenste plank krijgt. Horecaworld heeft enkel contracten met de beste leveranciers en merken, zodat wij u kunnen garanderen dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Al met al hebt u dus geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen als u op zoek bent naar ideale elektrische handendrogers. Bij ons profiteert u van een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding.

Welke handdrogers zou u graag willen hebben?

Horecaworld.biz is echt van alle markten thuis en dit betekent dat wij voor elke situatie en voor elke horeca ondernemer wat wils hebben. Twijfel daarom ook niet langer en breng vandaag nog een bezoekje aan onze webshop. En dan zult u met eigen ogen zien wat wij allemaal wel niet voor u in petto hebben op dit gebied. Wij hebben vele verschillende soorten elektrische handendrogers, zodat er altijd wel iets van uw gading tussen zit. Een greep uit ons aanbod:

  • de handdroger van Drymaster in grijs, wit en zwart
  • de Mitsubishi Jet Towel
  • de milieuvriendelijke Xlerator
  • verschillende typen Dyson Airblades
  • elektrische handendrogers voor aan de muur
  • exemplaren van roest vrij staal of kunststof

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Wij hebben dan ook nog nooit iemand voor een dichte deur hoeven laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Het is ook niet zo vreemd dat er horeca ondernemers uit het gehele land voor ons kiezen. Klinkt dit goed en heeft u inmiddels ook wel interesse gekregen in één van onze prachtige en voordelige elektrische handendrogers? Surf dan snel naar horecaworld.biz en sla uw slag. Heeft u eerst nog een vraag over uw bestelling, de gratis levering of iets anders? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met ons deskundige team. Wij staan te allen tijde voor u klaar!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn