Kies de alarmsystemen die het beste bij uw huis passen

22 december 2016

Posted in Woning en Tuin

Er zijn diverse alarmsystemen te koop via onze website www.credexalarmsystems.eu. Deze alarmsystemen kunt u gebruiken om uw woning mee te beveiligen. Maar niet alleen voor burgers zijn alarmsystemen een uitkomst, vele bedrijven moeten hun winkelpanden goed beveiligen. Of het nu gaat om een kleine slagerij of om een groot warenhuis of een bouwmarkt: goede alarmsystemen hebt u altijd nodig. Diefstal is helaas nog altijd schering en inslag in Nederland. En dat zorgt niet alleen voor materiële schade, ook mentaal kan het u behoorlijk breken. Het is de insluiper te doen om uw waardevolle spullen zoals geld en elektronica. Maar als hij of zij uw camera, pc en laptop steelt dan bet u misschien veel waardevolle foto’s kwijt. En die krijgt u nooit meer terug. Dankzij onze alarmsystemen hoeft u zich nooit meer ongerust te maken. Bij onraad gaat direct het alarm af. En als dat de inbreker niet afschrikt dan zal de politie al snel bij u voor de voordeur staan. Er gaat namelijk direct een seintje naar de alarmcentrale zodat de crimineel snel in de kraag kan worden gevat. Klinkt u dat als muziek in uw oren? Dan kunt u op onze website deze systemen bekijken en vervolgens bestellen.

We bieden u een keur aan alarmsystemen aan

Wij hebben allerlei gerenommeerde merken in onze catalogus opgenomen zodat u snel een weloverwogen beslissing kunt nemen. We kunnen u helpen met de aanleg van deze alarmsystemen, u voorzien van belangrijke certificaten maar als particulier kunt u het ook zelf doen. Want de meeste alarmsystemen zijn tegenwoordig draadloos en dat maakt de installatie een stuk eenvoudiger. De huidige alarmsystemen worden aangesloten op uw internetconnectie. Zo kunt u op allerlei elektronische apparaten de status van de beveiliging bekijken. Mocht bijvoorbeeld het alarm afgaan terwijl er niets aan de hand is, dan kunt u inloggen op uw smartphone en het alarm op die manier uitzetten. U hoeft er dus uw bed niet eens meer voor uit. We hebben onder andere alarmsystemen van Jablotron, Abus en de hele serie van DSC. U kunt kiezen voor een standaardpakket maar u kunt ook alle losse componenten afzonderlijk van elkaar bestellen. Naast deze systemen verkopen wij ook:

  • Dit is erg handig voor bedrijven die met gevoelige informatie of producten werken. Het kan gaan om een eenvoudige intercom tot aan een ingewikkeld kaartsysteem.
  • En beveiligingscamera’s. We hebben ze in diverse soorten en maten. De goedkopere camera’s zijn statisch en filmen in zwartwit. De duurdere kunnen 360 graden draaien en hebben en groot geheugencapaciteit zodat ze kleurbeelden lange tijd kunnen bewaren.

Hebt u hulp nodig bij de aanleg? Laat ons dit weten!

Het bestellen van deze alarmsystemen is eenvoudig maar u moet eerst wel weten welk alarm u precies moet hebben. U wilt geen dief van uw portemonnee zijn maar wel kwaliteit in huis halen. Vraagt u daarom eerst aan onze klantenservice welk systeem het beste bij uw huis, pand of gebouw past. U kunt het zelf bekijken op ons demo adres in Amstelveen. Het is verstandig dat u van te voren een afspraak maakt. Want dan staat er op de dag zelf iemand voor u klaar om u rond te leiden. Hij kan u de diverse systemen laten zien en een offerte voor u opstellen. Denkt u er thuis rustig over na voordat u een dergelijke investering gaat maken. U kunt ons op diverse manieren bereiken. Zo zijn we uiteraard tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar, kunt u ons een e-mail sturen en u kunt ons contacteren via Facebook. U vindt daar tevens het laatste nieuws over onze nieuwste producten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn