Justfog E-sigaret

26 maart 2017

Posted in Mens en Gezondheid

Steeds meer mensen nemen het besluit om te stoppen met roken. Alle slechte stoffen uit een sigaret hebben serieuze gevolgen voor de gezondheid en veel Nederlanders willen hun lijf daar niet langer aan blootstellen. Dit is natuurlijk een goede ontwikkeling, maar het kan lastig zijn om te verslaving in één keer te overwinnen. Wist je dat het ook mogelijk is om te roken zonder daarbij teer en koolstofdioxide binnen te krijgen? De Justfog E-sigaret is speciaal ontwikkeld voor mensen die willen stoppen met roken maar die nog even wat hulp nodig hebben. Het apparaat kan voorzien in de nicotine behoefte, maar is 95% gezonder dan een normale sigaret. De Justfog kan je helpen om binnen korte tijd over je rookverslaving heen te komen. Wat zijn de voordelen van de Justfog?

  • Uitstekende kwaliteit
  • Goedkope navulling
  • Lekkere smaakjes
  • Geen mee-rokers

De Justfog E-sigaret is van uitstekende kwaliteit. Het apparaat bestaat uit 3 onderdelen: een mondstuk, een flesje met vloeistof en een verbrander (coil). Natuurlijk wordt de hele constructie aangestuurd door een accu. Er zijn verschillende modellen in de Justfog serie, maar ze zijn stuk voor stuk robuust en gaan jaren mee. Het enige onderdeel dat af en toe moet worden vervangen is het flesje vloeistof. Dit is eigenlijk wel zo fijn: na een week of twee kun je weer een nieuw smaakje uitkiezen! Deze navulling is bovendien erg goedkoop. Voor een pakje sigaretten ben je met gemak 6 euro kwijt. Voor een flesje met vloeistof betaal je meestal slechts een paar euro. Je bent dus niet alleen gezonder bezig, maar spaart ook nog eens veel geld uit!

De smaak van de Justfog

Het e-liquid die in de Justfog geplaats moet worden is beschikbaar in allerlei lekkere smaakjes. Natuurlijk is er de gewone tabakssmaak, maar ook kun je kiezen voor smaakjes als appel, kers of vanille. Het is belangrijk om een smaakje uit te kiezen dat bij jou past, net als het uitkiezen van de lekkerste sigaret. Veel mensen die een elektronische sigaret proberen knappen af op de smaak, omdat ze deze zelf niet hebben mogen uitzoeken. Ze nemen vaak een hijs van de e-sigaret van iemand anders en vinden het smaakje dan niet lekker. Ze realiseren zich echter niet dat er nog veel meer smaken beschikbaar zijn! Het laatste voordeel van de Justfog is dat de damp die je uitademt niet schadelijk is voor andere mensen. Zo kun je bijvoorbeeld binnen roken zonder je schuldig te voelen. De damp die je uitblaast ruikt nergens naar: vrienden en familie hebben dus totaal geen last van je! Het navullen van een leeg flesje is erg eenvoudig. Je draait de bovenkant van de sigaret open en vult de verdamper vervolgens met de vloeistof die je hebt uitgekozen. Een goede tip is om het apparaat tijdens het vullen een beetje scheef te houden. Je voorkomt op deze manier dat je knoeit. Na het vullen draai je de dop weer dicht. Zorg daarbij dat deze het flesje weer goed afsluit, zodat het niet gaat lekken.

Lekker experimenteren

Je hoeft natuurlijk niet gelijk de perfecte keuze te maken; het is juist leuk om te experimenteren! Je kunt kiezen voor een Justfog die veel damp produceert, maar ook voor een model waar je juist veel smaak proeft. Ook kun je variëren met smaakjes zodat het elektronisch roken niet saai wordt. Een Justfog is de ideale manier om je lichaam alvast te laten wennen aan een leven zonder roken. Surf vandaag nog naar https://dampershop.nl/justfog-1453 en bekijk één van de topmodellen. Op deze site vind je alles wat je nodig hebt om verantwoord met elektronisch roken te beginnen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn