Informatie over een textieldrukkerij nodig?

27 januari 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil jij weten wat de textieldrukkerij allemaal doet? Heb jij er een nodig of ben jij simpelweg geïnteresseerd in de werkzaamheden van deze drukkerij? Dan ben jij aan het juiste adres. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat deze drukkerij precies doet en waar je terecht kunt als jij de textieldrukkerij nodig hebt. Lees jij mee? Dan ontdek jij wat de mogelijkheden zijn en wie weet heb jij straks ook jouw truien en/of shirts bedrukt!

Wat doet de textieldrukkerij precies? 

Een textieldrukker doet het volgende. Een textieldrukker brengt namelijk een tekening, een foto of een logo of tekst aan op verschillende soorten stoffen. Te denken valt ook aan bepaalde patronen of een combinatie van het zojuist beschrevene. Je kunt dit doen op onder meer:
  • Jassen
  • Sloven
  • T-shirts
  • Sloven
  • Tassen
  • Handdoeken
Dus wil jij direct aan de slag om te gaan bedrukken? Dan is het een goed idee om eerst verder te lezen. Je kunt namelijk verschillend te werk gaan. Wil jij eerst zelf het ontwerp verzinnen of laat je dat liever aan de professional over? Het kan natuurlijk beide. De textieldrukkerij doet al jaren waar ze goed in zijn, dus als jij even niet weet wat het mooist zou staan op een t-shirt of een handdoek kun jij altijd een langsgaan om te vragen. Bijvoorbeeld welke techniek het beste is of wat het mooiste staat. Even over de verschillende methoden die worden gebruikt door de textieldrukker. Een textieldrukker gebruikt verschillende methoden om een bepaalde afbeelding op een stof te drukken. Je kunt denken aan zeefdrukken, waarbij vezels van de stof worden gedrukt met inkt en daarna wordt gefixeerd in een oven. Maar je kunt ook denken an plastisol transfer en aan borduren. Als je denkt aan plasisol transfer, dan kun je eraan denken om de Textieldrukker op het patroon aan te brengen via een papier dat warmte-overdragend is. Zodra je dit hebt gedaan, leg je het papier op de stof. Dit doe je door middel van een warmtepers, zo kun je het in de stof drukken. Ideaal, toch? Misschien zoek jij wel niet naar een textieldrukkerij, maar wil jij gewoon weten wat het beroep inhoudt? Gelukkig voor jou hebben wij deze informatie als het goed is ook duidelijk weergegeven! Nu rest jou nog één ding, en dat is het vinden van een goede textieldrukkerij. Want waar kun je precies een goede textieldrukkerij vinden?

Waar kan ik een goede textieldrukkerij vinden?

Waar jij precies een goede textieldrukkerij kunt vinden? Dat kan door middel van het lezen van ons artikel, maar je kunt ook direct naar de website toe gaan. Bekijk het zelf maar eens via vkprint.nl.”>www.vkprint.nl. Zij zijn namelijk hierin gespecialiseerd, ideaal dus om te weten. Bij een textieldrukkerij moet je wel weten dat het goed gaat met jou spullen. Het moet dus een betrouwbare aanbieder zijn. Daar zit je hier absoluut goed. Zij gebruiken namelijk een volautomatische textielcarrousel met maar liefst 8 stations. Maximaal 6 kleuren kunnen worden bedrukt, dus het blijft niet beperkt tot 1 kleur. Ideaal toch? Kies voor hen, en jij kunt kiezen uit het bedrukken van t-shirts, bedrijfskleding, tassen, jassen, caps, schorten en veiligheidshesjes. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn